İskenderun Belediye başkan adayı Mete Aslan,kendisine yıkımcı diyenlere açıklama yaptı

İskenderun Belediye başkan adayı Mete Aslan Mimarlar Odasını ziyaret ederek kendisine yıkımcı diyenlerin yasa dışı inşaat ve yapılarını yıktığı için bu tabiri kullandıklarını ifade etti. Oda başkanı Koray tanın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sohbet eden Mete Aslan’a mimarlar odasının bu tutum ve davranışından dolayı teşekkür ettiğini söylediler.

Belediye başkanlığı döneminde her zaman bilirkişilerin görüşünü aldığını ifade eden Mete Aslan, “Yeni dönemde bana gelen her projeyi Mimarlar Odası ile ortak istişareler sonucu onaylayacağız. Kaçak yapılara veya yasal olmayan şekilde yapılan yapılar asla izin vermedim vermem de. Sizlerden ricam da size gelen ve en ufak bir yasal olmayan bir şey gördüğünüzde buna izin vermemenizdir” dedi.

Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın ise şahit olduğu bir anısını anlatırken, “Bir gün belediye başkanı ziyaretimde başkan bey yıkılacak yerler ile ilgili talimat veriyordu. 3 yer vardı ve yasal olmayan bir durum vardı. Kendi amcakızının yeri de bunların arasındaydı. Mete başkan önce kendi amca kızının yerinden yıkımın başlaması talimatını vermişti. Bu beni çok etkilemişti. Kendi akrabasına bile taviz vermeyecek bir başkan olduğunu biliyoruz. Yeni dönemde de kendisine başarılar diliyoruz. Bu konuda Mete Aslan’ın tutumunu da destekliyoruz” dedi.

İskenderun Belediye başkan adayı Mete Aslan,kendisine yıkımcı diyenlere açıklama yaptı İskenderun Belediye başkan adayı Mete Aslan,kendisine yıkımcı diyenlere açıklama yaptı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.