Mete Aslan, Denizciler mahallesinde seçim bürosu açtı

İskenderun merkez dışında ilk seçim bürosunu Denizciler mahallesinde açan Mete Aslan, miting havasında vatandaşlara seslendi. Belediye Meclis üyesi adayı Sedat Bakır’ın tertip ettiği seçim büro açılışı büyük mitinge dönüşürken, Denizciler halkı Mete Aslan’ın İskenderun’a yaptığı hizmetleri kıskanarak izlediklerini ifade ederek, bu defa İskenderun’a bağlanan mahallelerinin de bu hizmetlerden faydalanması için Mete Aslan’a büyük destek sözü verdiler.
Ankara’dan dayatılan iki adayın İskenderun’a bir şey veremeyeceğini ifade eden Mete Aslan, “Denizciler ile Akarca’nın sınırlarını göstersinler ben çekilmeye hazırım. İki aday da iyi insan olabilir ancak Denizciler’e veya İskenderun’a nasıl hizmet edecekler. Acemi berberin sizin üzerinizde meslek öğrenmesi gibi bir durum olacak. İskenderun’un zaman kaybına tahammülü yok. Zaten 10 yıldır kaybetti.” Dedi
Suriyeli konusuna da değinen Mete Aslan, “Benim gencim Suriye topraklarında şehit düşerken senin gencin burada sahilde nargile içiyor. Bizim belediye başkanlığımızda bu duruma destur diyeceğiz. Belediye başkanının görevi sadece kaldırım ve yol yapmak değildir.Bu şehrin insanların huzur ve özgürlüklerini de sağlamaktır. Dış politikada ki yanlışlar nedeniyle bugün beka sorunu var diyorlar. Bu sorunu ben yapmadım siz yaptınız. İç politika deseniz zaten görüyorsunuz. Feto’nun A takımı dışarıda, gariban B ve C takımı dışarıda. Bizi bu insanlarla siz tanıştırdınız. Şimdi de selam vereni vatan haini ilan ediyorsunuz.” Dedi.
İskenderun’a yaptığı hizmetleri de hatırlatan Mete Aslan, “Benim dönemimde Deniziler mahallesi bir beldeydi. Şimdi artık İskenderun sınırında. O dönemlerde İskenderun’un ne duruma geldiğini biliyorsunuz. Bu hizmetlerin Denizciler mahallesinin de faydalanması için İskenderun ittifakına sahip çıkmanızı istiyorum. Ankara’nın dayattığı ittifaklar buraya bir şey veremez. Belediyeciliğin nasıl ve ne şekilde yapıldığını biz biliriz. İyi insan veya işinde başarılı insan olmak belediye başkanlığı yapmaya sebep olmaz. Ben 40 yılımı verdim. İskenderun 15 yılda modern bir şehir haline geldi ancak bugün görüyoruz ki artık yeni bir hizmet atağına ihtiyacı var. Büyükşehir yasası gereği İskenderun belediyesinin gelirleri ve yetkileri sınırlı. Ancak isteyince her şey olur. Büyükşehir belediye başkanı kim olursa olsun İskenderun’un haklarını isteyeceğiz ve takipçisi olacağız. Yetkim yok diyerek oturmayacağız. Ne demek yetkim yok. Biz belediye başkanı olduğumuzda bakın bakalım o yetkiyle bile neler olur” dedi.
Daha sonra seçim bürosu açılışına geçilirken, yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Mete Aslan tüm Denizciler halkına bu ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Seçim büro açılışına belediye meclis üyesi adayları da katılım gösterirken, Aslan, bu hizmet askerleri ile gece gündüz İskenderun için çalışacaklarını söyledi.

Mete Aslan, Denizciler mahallesinde seçim bürosu açtı Mete Aslan, Denizciler mahallesinde seçim bürosu açtı Mete Aslan, Denizciler mahallesinde seçim bürosu açtı Mete Aslan, Denizciler mahallesinde seçim bürosu açtı

Önceki İçerikCumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’da
Sonraki İçerikDemokrat Parti Belediye Başkan adayı Mete Aslan, “Cırtıman’da büyük sevgi gösterileriyle karılandı”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.