AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Hatay’ın Makus Talihini Değiştireceğiz

BU NAZLI ŞEHRİ MAHZUN EDEN SEBEPLERİ BİLİYORUZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’daki tarihi mitinginde mahşeri kalabalığa seslenen Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler; ‘Bu nazlı şehri mahzun eden sebebleri biliyoruz. Omuzlarımızdaki sorumluluğun farkındayız. Hatay’ımızı seçkin ve hakkettiği yere getirene kadar, durmayacağız duraksamayacağız, yorulmayacağız.’ sözleriyle adeta meydanı salladı.
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antakya İtfaiye Meydanı’nda düzenlenen tarihi mitingde halka hitap etti. Hatay tarihinde az görülen bir kalabalığın ve coşkuyla meydanı dolduran AK Parti ve MHP sevdalıları, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncesi vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Güler’i bağrına bastı.

‘Önümüzdeki yıllara mührünü vuracak olan Cumhur’un inanmış kadroları ile yine muhteşem bir gün yaşıyoruz diyerek’ konuşmasına başlayan Hatay’ın değişimdeki yegane umudu Cumhur İttifakı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler; “Hatay’ın makus talihini değiştirecek bu kadrolar akılla gönülü, çalışkanlıkla üretkenliği, tevazuyla hizmeti, bir anıt gibi yükseltecek haklının ve hakkın savunuculuğunu yapacaktır. Yerel Kalkınma adına 1994’te yakılan bu meşaleyi, aşk ve sevdayla taşıyarak “Gönül Belediyeciliği” diyenler, “Hizmet” diyenler “Cumhur İTTİFAKI” diyenler kazanacaktır.

Omuzlarımızdaki büyük sorumluluğun farkında olduklarını belirten Güler, “Çünkü biz köklerinde Habib-i Neccar Hazretleri, Beyazıd-ı Bestami Hazretleri, Hızır Aleyhisselam’ın hikmet pınarlarıyla yoğrulmuş bir şehirde yaşıyoruz. “Halkın muradını, hakka ve hakikate bağlamış” bir anlayışıyla hareket ediyoruz. Hatay’ı kucaklayacak ve kuşatacak, sevdamızı her yere taşıyacağız… Bu sevdayı Hatay’ın tüm sokaklarına, bütün evlerine ve her mahallesine ulaştıracağız.

Ülke olarak zor bir zamandan geçtiklerini anlatan İbrahim Güler, bu zorlukları Cumhur İttifakı ile hep birlikte atlatacaklarına kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.
“Olağan dışı işlerle uğraşıyoruz. Bir taraftan terör, diğer bir taraftan ekonomik saldırılar ve küresel entrikalar ile ülkemizin ilerlemesini durdurmak için yapılan sinsi tehditler ile uğraşıyoruz. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle bugüne kadar bu saldırıları bir bir püskürtmeyi başardık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin temellerini attığı Cumhur İttifakı çatısı altındaki birlik ve beraberliğimiz ile tüm ulusal ve uluslararası problemlerinde üstesinden geleceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın.”
HATAY 31 MART’TA YALAN VE TAKİYE YAPANLARA DERSİNİ VERECEK
31 Mart’ın, Türkiye ve Hatay için önemine değinen HBB adayı Güler; ” 31 Mart Milletimiz ve Hatay için bir milat olacaktır. 31 Mart Hatay da yerel kalkınmanın adı olacaktır. Hatay 31 Mart’ta yalan ve takiye ile siyaset yapanlara en güzel cevabı verecektir. Buradan Cumhur ittifakı dışında olan “Vatan Eksenli” duruş gösteren Hataylı hemşehrilerime de sesleniyorum: “Oyunu görün, oyunu bozun, memleketin yönetimini ehline emanet edin” sözleriyle diğer partilere gönül veren vatan sevdalılarına da çağrıda bulundu.
HATAY’IMIZIN TÜM SORUNLARINI BİLİYORUZ
31 Mart’ta Hatay, hizmetsiz geçen yorgun günlerinden kurtulacak… Hatay güzelleşecek… Hatay çağ atlayacaktır. Çünkü Hatay’ımızın tüm sorunlarını biliyoruz, bu nazlı şehri mahzun eden sebebleri biliyoruz ve hep birlikte çözeceğiz.
HATAY’I BÜYÜTÜP GELİŞTİRECEĞİZ
Hataylı üreticinin, çiftçinin, esnafın, öğrencinin, engellinin, yetimin, darda kalmışın, aşı pişmeyenin, ocağı tütmeyenin, kapısı çalınmayanında çaresi biz olacağız. Belediyeciliğin tüm imkanlarıyla bu kardeşlerimizin arkasında olacağız.
YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ
Hatay’ın kalkınması ile beraber artık daha yaşanabilir kent için mücadele edeceğiz. Mesir alanları, millet bahçeleri, piknik alanları ile birlikte bir nefes bir sıhhat anlayışla Hatay’a daha fazla yeşil alan kazandıracağız. Çevrenin korunması için enerjimizi yansıtacağız.
HATAY DÜRÜST VE İLKELİ YÖNETİM İSTİYOR
Hatay şeffaflık ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini belirten Büyükşehir Başkan adayı Güler; ” Bunu da biz, birlikte yapacağız. Her alanda katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneğini göstereceğiz. O VAKİT DİYORUZ Kİ; HATAY’IMIZI SEÇKİN VE HAKKETTİĞİ YERE GETİRENE KADAR, BİZE DURMAK… DURAKSAMAK… YORULMAK… YOK… DİNLENMEK YOK…

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Hatay’ın Makus Talihini Değiştireceğiz AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,Hatay’ın Makus Talihini Değiştireceğiz

Önceki İçerikMillet İttifakı Adayı Şahutoğlu Sanayi Esnafıyla Buluştu
Sonraki İçerikİskenderun Belediye başkan adayı Mete Aslan,kendisine yıkımcı diyenlere açıklama yaptı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.