Dr. Yılmaz Şahutoğu,“Memleketin Hali Ortada Derman Doktorda”

Kanatlı Caddesi esnafını ziyaret eden Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğu’na; “Memleketin hali ortada, derman doktorda” diyerek sevgi gösterisinde bulunan esnaf ve vatandaşlar Şahutoğlu’na destek sözü verdi.

Şahutoğlu, esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Şahutoğlu’nu sevgiyle karşılayan esnaflar ise; “Biz hocamızı biliyoruz. Sizinle her şey daha güzel olacak buna inanıyoruz. Sizinleyiz. Memleketin hali ortada, derman doktorda. Hatay hasta. Hatay’ı doktorlara emanet edeceğiz” diyerek destek sözü verdi.

CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahtoğlu’na esna gezisi sırasında balkondan alkışlarla desteklerini gösteren vatandaşlar, “Yılmaz Başkan seninleyiz” diyerek sevgi gösterisinde bulundular.
Sevgi dolu karşılamalarından ötürü esnaflara teşekkür eden Şahutoğlu, sorunların çözümü noktasında kentin tüm dinamikleriyle istişare içerisinde olacaklarını vurgulayarak, ortak akıl ile yönetim anlayışını benimseyeceklerini söyledi.

Esnaf gezisi sırasında geçtiğimiz haftalarda denizde kaybolan amatör balıkçı Hakan Şen’in ailesini de evlerinde ziyaret eden Şahutoğlu, aileden olayla ilgili bilgi aldı. “Dualarımız sizinle” diyerek ailenin acısını paylaşan Şahutoğlu, ellerinden gelen bir şey olduğu takdirde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.
Dr. Yılmaz Şahutoğu,“Memleketin Hali Ortada Derman Doktorda” Dr. Yılmaz Şahutoğu,“Memleketin Hali Ortada Derman Doktorda” Dr. Yılmaz Şahutoğu,“Memleketin Hali Ortada Derman Doktorda” Dr. Yılmaz Şahutoğu,“Memleketin Hali Ortada Derman Doktorda”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.