Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, meclis üyeleriyle sahaya indi

Arsuz için mücadeleyi birlikte sırtlayacağı meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak, kurucuları arasında olduğu İskenderun Güney Eğitim Vakfı(İGEV)’nı ziyaret ederek eğitim gönüllüleri ile buluşan Asaf Güven daha sonra, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği(AKAD) ve Karaağaçspor Kulübü’nü ziyaret etti.

“İskenderun ve Arsuz’un güçlü bir gönül bağı var”
Ziyaretlerinde, gençlerin geleceğine eğitimle katkı sunan İGEV Başkanı Şefik Uyar’a, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihat Yenmiş ile inanç önderlerine sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Asaf Güven, “İskenderun ve Arsuz’un güçlü bir gönül bağı var. Birçok dernek, STK ve kuruluşta İskenderunlu ve Arsuzlu vatandaşlarımız, işadamlarımız birlikte görev alıyor, birlikte çalışıyorlar. Bu birlikteliğin sağladığı güzelliğin devamı için biradayız. Barışın, sevginin, hoşgörünün ve insancıl değerlerin öncelikli olduğu ilçemizde eğitimin ve kültürel inançlarımızın önemini bilerek her zaman derneklerimizle birlik ve beraberlik içinde olacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi, ‘Ben’ değil ‘BİZ’ olarak birlikte yönetim anlayışıyla Arsuz’u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

“Sporcularımızın başarılarıyla övüneceğiz”
Daha sonra meclis üyeleri ile birlikte Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yönetim kurulunu ziyaret eden Asaf Güven, kulübün Karaağaç Mahallesindeki futbolcu cevherini en iyi şekilde işlediğini söyledi.
Gençleri sporun gücü ile doğru yönlendiren spor gönüllülerine teşekkür eden Asaf Güven, Karaağaçspor’un üstlenmiş olduğu sorumluluğa da dikkat çekerek, “İlçemizin sporla tanınmasına da büyük katkı sunan Karaağaçspor’un Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Ferit Cömert, Birkan Öksüz gibi Türk futboluna damga vuracak daha pek çok sporcu yetiştireceğine ve onların başarılarıyla övüneceğimize inanıyorum. Spora ve sporcuya önem veren belediyecilik anlayışımızla gençlerimizin sadece futbol değil, bütün spor branşlarıyla daha fazla iç içe olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, meclis üyeleriyle sahaya indi Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, meclis üyeleriyle sahaya indi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.