Arsuz, Antakya ve Reyhanlı’da Elektrik Kesintisi Olacak

22.02.2019 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Altınözü : 14:00 – 16:00 saat aralığında Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: GÜNVURAN
Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: GÜNVURAN – Sokak: GÜNVURAN

Reyhanlı : 8:30 – 16:30 saat aralığında Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: CUMHURİYET
Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: GÖKTEPE
Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: KONUK
Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: KULETEPE
Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: TAYFURSÖKMEN
Belde/Köy: MERKEZ – Mahalle: VARIŞLI

23.02.2019 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Antakya İlçesi Ekinci Mahallesi Tümer, Cengiz ve Sönmez Sokaklarına 8:30-16:30 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Derince ve Akhisar Mahallelerine 8:45-16:45 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Serinyol Mahallesi Mert, Yıldırım, Güneş, Paksoy, Demirbilek, Erek, Ata, Girişken, Oktay (Atatürk), Sinan, Sencari, Kurtuluş, Samanlık, Derya, Dumlupınar, Sunal, Çerez, esin, Malik Altın, Bedir, Çiçek ve Çiğdem Sokakları ile Tahtaköprü Mahallesi Yıldırım, Kışla ve Cami Okul Sokakları, Uzunaliç Mahallesi Dönmezler, Balcılar, Saygılılar ve Orta Sokaklara 9:30-11:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Arsuz İlçesi Kale Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Akhisar ve Anayazı Mahallelerine 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Payas İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kaymak, İğde, Şehit Yüzbaşı Ali Oğuz, Özkul Çolak, Şahin ve Bayar Sokaklarına 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Kuşaklı, Alakuzu ve Akyayla Mahallelerine 9:00-16:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

24.02.2019 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Antakya İlçesi Ekinci Mahallesi Kardelen, Sönmez ve 21. Sokaklara 8:30-16:30 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Akhisar ve Anayazı Mahallelerine 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Akhisar Mahallesine 8:45-16:45 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Cebrail Mahallesine 9:15-17:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Fevzipaşa ve Oğulpınar Mahallelerine 9:00-16:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Altınçağ Mahallesi Berik, Günal Çıkmazı, Seçer Çıkmazı, Üz Çıkmazı, İlgün Çıkmazı, Bilgen Çıkmazı, Mert Çıkmazı, Alcı Çıkmazı, Duranlar Çıkmazı, Şahin, Çetin, Yılmaz Çıkmazı, Torun, Akgül, Manolya Çıkmazı, Karadeniz, Güven, Can Çıkmazı, Aslan Ahmet, Ücel, Tosun Çıkmazı, Rıdvan, Menzil, Kıymacı, Gülistan, Ceylan, Anıl Çıkmazı, Çamlı, Yeşil Çıkmazı, Yarsız, Pınar Çıkmazı, Papatya, Onal Çıkmazı, Mülayim, Koca Çıkmazı, Ali Sönmez, Işık, Hasoğlu, Güzel, Gökçe Çıkmazı, Duran Çıkmazı, Cennetli, Beyazıt, Doğan, Algan, Aksoy Çıkmazı, Ünal, Çay, Tahsin Karapür, Taşköprü, Talatlar, Sultan Hamit, Peköz, Nergiz, Merkez, Menekşe, Lale Çıkmazı, Kırıkçı, Kef Çıkmazı, Kaban Çıkmazı, Gül, Erden Çıkmazı, Demirci, Aygül Çıkmazı, Ali Baba, Akasya, Şahan ve Çatlı Sokaklarına 9:00-15:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Fabrikalar mevkisine 9:00-12:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.

PLA​NLI KESİNTİ NEDİR?​​
Planlı (bildirimli) kesinti; şirketimizin enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden en az 48 saat önce Toroslar EDAŞ kurumsal web sitesi ve Toroslar Mobil 186 uygulaması üzerinden yayınlanmaktadır. Ayrıca, sistemde cep telefonu olan müşterilere planlı kesinti bilgileri öncesinde SMS ile paylaşılmaktadır.​

KAYNAK:TOROSLAR A.Ş.

Arsuz, Antakya ve Reyhanlı’da Elektrik Kesintisi Olacak

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.