Asaf Güven Seçim Çalışmalarına Başladı

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, ilçeye pek çok projeyle zenginlik katan ve tanıtımına da büyük katkı sunan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın ardından, resmi daire müdürlerini ziyaret etti.
İlk ziyaretini göreve başladığı günden bu yana Arsuz’a birbirinden önemli hizmetler kazandıran ve çeşitli festivallerle ilçeyi şaha kaldıran Kaymakam Musa Sarı’ya gerçekleştiren Güven, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte İlçe Jandarma Komutan Vekili Tahir Şensoy, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran ve İlçe Nüfus Müdürü Gülsen Soğancı’yı ziyaret ederek, hem huzurun sağlanmasında hem de halka en güzel hizmeti vermek adına harcadıkları çabadan dolayı teşekkür etti.
“Halkın beklentileri ve ilçenin geleceği için çalışacağız”
Daha çok Arsuz’un konuşulduğu ziyaretlerde, belediye başkanlığına seçilmesi halinde Arsuz’un gelişmesi için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyleyen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, “Sayın Kaymakamımıza yüreğini ortaya koyan çalışma anlayışından ve ilçemize kazandırdığı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Seçimlerden sonra da inşallah, Madenli Belde Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde Hatay Valisi iken görev yapmaktan onur duyduğum Saygıdeğer Abisi Sayın Abdulkadir Sarı ile aynı birliktelik ve uyum içerisinde de beraber çalışacağımıza inanıyorum. Hizmet noktasında tüm kurumlarla işbirliği içerisinde, halkın beklentileri ve ilçenin geleceği için çalışıp Arsuz’u hakettiği yere taşıyacağız” dedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çıkmış oldukları yolda başarılar diledi.

Asaf Güven Seçim Çalışmalarına Başladı Asaf Güven Seçim Çalışmalarına Başladı Asaf Güven Seçim Çalışmalarına Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.