İskenderun Belediye Meclisi 3 Gündem Maddesiyle Toplandı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.

1) Belediye Meclisinin 03.01.2019 tarih ve 5 sayılı kararı ile Belediyemize YAZAR Turizm Seyahat Acenteliği Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlanmak istenen 31 Z 4915 plakalı MAN marka tek katlı otobüsün bağış işlemlerinin yapılması kabul edilmiş olup, 31 Z 4915 plakalı MAN marka otobüsün modelinin düşük olması, tamir, bakım ve onarım giderlerinin yüksek olması nedeniyle Belediyemize kamu zararı oluşturacağından söz konusu 03.01.2019 tarih ve 5 sayılı meclis kararının iptal edilmesi ile ilgili Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü teklifi,oy çokluğu ile kabul edildi.
2) 2019 yılı içersinde 1 adet Avukat kadrosunda sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücreti olan 1.900,00 TL’nin ödenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi,oy çokluğu ile kabul edildi.
3) 1.mıntıka 2066 nolu parsel üzerinde bulanan Yeni Balık Hali diye isimlendirilen yerin kiracıları tarafından verilen dilekçelerin Meclisce görüşülmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi,plan ve bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

İskenderun Belediye Meclisi 3 Gündem Maddesiyle Toplandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.