CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Şahutoğlu İTSO’da projelerini anlattı

İTSO’da Konuşan Belediye Başkan adayı Yılmaz Şahutoğlu, “Kaybedenin değil, kazananın İskenderun olduğu bir seçim olmasını temenni ediyoruz”
CHP İskenderun Belediye Başkan adayı olan Yılmaz Şahutoğlu seçim çalışmaları kapsamında İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İlçe yönetimi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette İskenderun ile ilgili projeler görüşüldü.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO olarak şehrimizin iki güzide adayına da başarılar diliyoruz. Herkesin amacı bu bölgenin sorunlarını bilen insanlar olarak bu şehre en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağınızdan eminiz.. Bizler de Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz ekonomisine katkı sağlayacak her türlü projenin yanında yer alacağımızı söylemek istiyorum. İTSO üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarının bize iletilmesi halinde bu sorunları sizlerde çözeceğinize eminiz. İskenderun halkının yakından tanıdığı ve sevilen bir insan olarak çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
İskenderun’u hak ettiği yere getirmek için bu göreve talip olduğunu belirten CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Yılmaz Şahutoğlu ise; “İTSO ile zaten bir gönül bağımız ve birlikteliğimiz var. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu işin odağında hizmetin olması gerektiğini düşünüyoruz. İskenderunlular olarak bir çok bölgeye oranla daha şansı hissedebileceğimiz bir coğrafyada yaşıyoruz. Bir medeniyet şehrinde barış ve kardeşlik ikliminde huzur ortamında hayatımızı idame ettirdik. Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliklerin daha fazla sürmesini temenni ediyoruz. İskenderun’u daha yaşanabilir yeşil alanları, altyapı, imar başta olmak üzere bir çok konuda projelerimiz hazır. Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. İskenderun’a hizmetlerin gelebilmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu güzide şehrimize hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Temel hedefimiz ve gayemiz kaybedenin değil, kazananın İskenderun olduğu bir seçim olmasını arz ediyoruz” dedi.
CHP İskenderun Belediye Başkanı Yılmaz Şahutoğlu ve İlçe yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz ve Hıdır Güneş yer aldı.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Şahutoğlu İTSO’da projelerini anlattı CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Şahutoğlu İTSO’da projelerini anlattı

Önceki İçerikİskenderun Hanife Uysal Ortaokulu’ndan Yaya Öncelikli Trafik Uygulamasına Destek
Sonraki İçerik“Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” Projesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.