Yılmaz Şahutoğlu, Bu Şehri Huzurun, Kardeşliğin, Barışın Kenti Yapacağız

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile Ankara’dan dönen Yılmaz Şahutoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, kadın ve gençlik kolları, il yöneticileri ve kalabalık partili topluluğu tarafından karşılandı.

Otoban girişinden kalabalık araç konvoyuyla CHP ilçe binası önüne geçen Yılmaz Şahutoğlu, partililere seslendi.

Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “İskenderun jeo-stratejik anlamda çok mühim bir kent. Aynı zamanda bir liman, sanayi ve ticaret kentidir ama önemlisi sevginin, kardeşliğin, barışın huzurun kentidir. Bizim de bu şehre yönelik en büyük hayalimiz, en büyük projemiz burada yaşayan bütün sosyal katmanlarla Alevisi, Sünnisi, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, bu şehirde alın teri döken, bütün sosyal unsurları, hiçbirini ötekileştirmeden, hiçbirine bir başkasının farklı gözüyle bakmasına müsaade etmeden, 72 millete aynı nazarla bakarak, yaratılanı yaratandan ötürü baş tacı ederek bu şehri huzurun, kardeşliğin, barışın kenti yapacağız. Huzurun, barışın, kardeşliğin, birlik beraberliğin olmadığı bir şehrin hiçbir anlamı yoktur. Sizlerin desteğiyle bu güzel tabloyu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun’un gelişimi, kalkınması için katkı sağlayan, alın-teri döken mücadele etmiş yöneticilik yapmış tüm belediye başkanlarına şükranlarını sundu. Kente yönelik projelerini önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Şahutoğlu, programı hazırlayan ilçe yönetimine ve katılan herkese teşekkür etti.

Yılmaz Şahutoğlu, Bu Şehri Huzurun, Kardeşliğin, Barışın Kenti Yapacağız Yılmaz Şahutoğlu, Bu Şehri Huzurun, Kardeşliğin, Barışın Kenti Yapacağız

 

Önceki İçerik”Yaya Öncelikli Trafik” Uygulaması Başlıyor
Sonraki İçerikArsuz İş Adamları Derneği’nden İTSO’ya ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.