Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı İTSO’yu ziyaret etti

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Seçim çalışmaları kapsamında İTSO’yu da ziyaret eden Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu belirterek, iş dünyasının bu seçimlerden üzerine düşen görevi yapması gerektiğine dikkat çekti.
İskenderun’a hizmet yolunda önemli projelerinin olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, Bölgenin ekonomik kültürel ve sosyal yönden gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
İTSO’nun bölge ekonomisinin gelişmesinde önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Tosyalı, “İskenderun’da Oda Başkanlarımız, muhtarlarımız, başta olmak üzere sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz, iş adamlarımız ve halkımız ile birlikte güzel hizmet etmek için bu işe koyulduk. İskenderun sanayi ve limanı ile önemli potansiyele sahip Türkiye’deki çoğu ilinden daha büyük bir şehirde yaşıyoruz. El birliği ile bu güzide şehre sahip çıkmamız lazım” dedi.
Cumhur İttifakı Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı’nın İTSO ziyaretinde şehrin köklü geçmişe sahip olan İskenderun Spor için de özlenen başarısı için birlikte hareket edilmesi için çağrı yapıldı. İskenderun Spor da uzun yıllar başarılı bir şekilde kaptanlık yapmış ve takıma büyük hizmetleri olan İTSO yönetim kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı Belediye Başkanı seçilmesi durumunda takımın başına getireceğini söyleyen Tosyalının sözleri ziyarette öne çıkan konuşmalar arasında yer aldı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Şehrimizin başarılı sanayicilerinden olan Fatih Tosyalı’ya, Şahsım ve yönetim kurulum adına Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz. İskenderun’a değer katacak her türlü projelerin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Belediye Başkanı seçilmeniz durumunda Şehrimize ve bölgemize önemli hizmetler yapacağınızdan eminiz. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Cumhur İttifakı Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı’nın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Selma Yılmaz, Raşit Özyurt, Mehmet Ünüvar, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı İTSO’yu ziyaret etti Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı İTSO’yu ziyaret etti

Önceki İçerikArsuz İş Adamları Derneği’nden İTSO’ya ziyaret
Sonraki İçerikDikkat Havalimanı Çevresinde Sel Uyarısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.