İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, birlikten kuvvet doğar

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, birlikten kuvvet doğar sözlerine dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü: Tek başına kimse bir anlam ifade etmez. Bu günden söylüyorum yapacağımız her hizmette bilirkişiler ile hareket edeceğiz.
Ben bilirim, ben yaparım ben varım zihniyetine karşıyım. Toplumsal düşünüp İskenderun’un ihtiyaçları noktasın da ortak kararlar alarak çalışmaktan yanayım.
Halkımız bizi güzel ve samimi bir teveccühle karşıladı şu saatten sonra yapacağımız tek hareket seçimleri kazanıp kentimize en güzel hizmetleri sunabilmektir.
15 İlçenin bütçeleri nin neredeyse % 70 nin Büyükşehir Belediyesi ne aktarıldığına dikkat çeken Tosyalı: Aktarılan bütçe kadar hizmet beklemek en doğal hakkımız. İlçelerin nüfus oranlarına göre dağılım gösteren bütçede İskenderun önemli bir payı hak ediyor.
Bu güne dek ne yazık ki gerektiği kadar hizmeti alamayan İskenderun bundan sonra Hatay Büyükşehir İbrahim Güler, olursa karşılıklı ve dengeli hizmetler alacağımıza inanıyorum dedi.
İskenderun Spor için ne tür bir çalışmanız olacak sorusuna da yanıt veren Tosyalı: Şimdiden bir şey söylemek yanlış olur zaman içinde gelişmeleri değerlendirip en faydalı ne yapabiliriz sonucu ortaya çıkacaktır dedi.
İyi bir süreç için iri ve diri olacağız sözlerini işaret eden Tosyalı, kızmadan, kırılmadan AK Parti teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum şeklinde konuşmasına son verdi.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, birlikten kuvvet doğar İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, birlikten kuvvet doğar İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, birlikten kuvvet doğar

Önceki İçerik28 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında 3.152 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
Sonraki İçerikGalatasaray Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.