Ak Parti iskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı Merkez Seçim Ofisini Açtı

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı “Birlik ve beraberliğimizin Cumhur ittifakı, İskenderun adına hayırlı olmasını diliyorum. Bugün burada sadece bir seçim bürosu açmıyoruz, burada olan gönül dostlarımızla birlikte çok daha aydınlık yarınlarımıza yaklaştıracak siyasi başarı kapılarını da açıyoruz. Bu coşkunuz, bu heyecanınız her şeyi anlatıyor. Allah sizlerden razı olsun!” dedi.

Tosyalı “Kim taş üstüne taş koymuş ise kendilerine binlerce teşekkürler. Biz gönüllere dokunmak için bu göreve talibiz. Allah’ın izniyle bu görev bize nasip olursa, gönül belediyeciliğini de şehrin her noktasına kazandıracağız. Kıymetli İskenderunlular; Biliyorsunuz ki, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde 11 maddelik seçim manifestosunu açıkladı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde, “Gönül Belediyeciliği” düsturu ışığında hazırlanan 11 madde ile halkımızın huzuruna çıkıyoruz” diye konuştu.

11 maddelik manifestonun kendileri için yol haritası, ilke ve rehberleri olacağının altını çizen Tosyalı “Buradan ilan ediyorum; Tasarruf ve Şeffaflık bizim rehberimiz olacak, bu ilkeden vazgeçmeyeceğiz! Her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, maşeri vicdana, hukuka uygun davranacağız!

Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, şehir sakinlerinin en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. İstismara açık ihale ve imar değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Seçim Bürosu açılışına, Ak Parti milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, H. Bayram Türkoğlu, MHP Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Arsuz Belediye Başkan adayı Necim Bozkurt, Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve İskenderun belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Ak Parti iskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı Merkez Seçim Ofisini Açtı Ak Parti iskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı Merkez Seçim Ofisini Açtı Ak Parti iskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı Merkez Seçim Ofisini Açtı Ak Parti iskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı Merkez Seçim Ofisini Açtı

Önceki İçerikCHP İskenderun’da Yılmaz Şahutoğlu’nu Aday Gösterdi
Sonraki İçerikİSTE’nin geliştirdiği sistemle, sürüşler daha güvenli olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.