Özelik-İş Sendikasından İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyifliye ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcıları ve sendika yöneticileri ile birlikte İsdemir Aş Genel Müdürü Mesut Keyifli’yi ziyaret ettiler.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yönetim kurulu üyeleri de ziyarette yer aldı.

İsdemir Aş Genel Müdürü Mesut Keyifli’nin makamında gerçekleştirilen ziyarette, Sendikanın sendikal faaliyetleri başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette İsdemir’de iş barışını en üst seviyeye çıkarmak için el birliği ile çalışılması gerektiğine vurgu yapıldı.

ÖZÇELİK-İş Sendikası İSDEMİR’de Sıcak haddane ve sahaları ziyaret etti

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner ile birlikte Sıcak haddane saha temsilciliği ve Sıcak Haddane Ünite Müdürlüğü çalışanlarını iş yerlerinde ziyaret etti.
Ziyaretin ardından sıcak Haddane ve kangal yemekhanesine geçen Değirmenci ve Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner Burada çalışanlarla keyifli bir öğle yemeği yedi
İSDEMİR çalışanları ile sohbet eden Genel Merkez Yönetimi ‘’ İşçisiyle, işvereniyle, sendikasıyla büyük bir aile olduğumuzu herkese gösterdik’’ dedi

Genel Başkan Değirmenci’ye İSDEMİR ziyaretinde Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yönetimi ile işyeri temsilcileri de eşlik etti.

Özelik-İş Sendikasından İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyifliye ziyaret Özelik-İş Sendikasından İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyifliye ziyaret Özelik-İş Sendikasından İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyifliye ziyaret Özelik-İş Sendikasından İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyifliye ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.