Özçelik-İş Sendikası Yetkilileri Ekinciler’de işçilerle öğle yemeğinde buluştu

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ,Şube Sekreteri Murat Kayış, Şube Mali Sekreterimiz Veysel Yayla, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Şahin, Şube Eğitim Sekreterimiz Hakan Karakoca ile birlikte Ekinciler Aş’ İş yerini ziyaret etti.

Ekinciler AŞ. Baş temsilcisi M.Sait Öztürk ve İşyeri Temsilcisi Zeki Yılmaz ‘ın da eşlik ettiği ziyarette, Ekinciler A.Ş çalışanı üyeleriyle bir araya gelen Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, öğle yemeğinde işçilerle yemek yedi sorunlarını dinledi. Güngör, sözleşmede gelinen süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Birlikte atacağımız her adımın bizleri daha da güçlendirerek hak davamıza başarılar katacağına inanıyorum. Çok değerli emekçi kardeşlerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve huzur içerisinde çalışmalar diliyorum” dedi.

Özçelik-İş Sendikası Yetkilileri Ekinciler’de işçilerle öğle yemeğinde buluştu Özçelik-İş Sendikası Yetkilileri Ekinciler’de işçilerle öğle yemeğinde buluştu Özçelik-İş Sendikası Yetkilileri Ekinciler’de işçilerle öğle yemeğinde buluştu Özçelik-İş Sendikası Yetkilileri Ekinciler’de işçilerle öğle yemeğinde buluştu

Önceki İçerikSoba Zehirlenmelerine Karşı Dikkatli Olalım
Sonraki İçerikHatsu’dan Şiddetli Yağışla Gelen Olumsuzluklara Anında Müdahale
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.