İskenderun Esnaf Odası Başkanlarından Muhasebeciler Odasına ziyaret

Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) Başkan vekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Esnaf Oda Başkanları ile birlikte İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Esnaf Oda Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, mükelleflerin sorunları hakkında Esnaf Oda Başkanlarına bilgiler verdi.
HESOB Başkan vekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın da, Serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin devlet ile mükellef arasında köprü vazifesi gördüğüne vurgu yaptı. Toplantıda mükelleflerin durumu, vergi affı ve genel konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Ziyarette İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

İskenderun Esnaf Odası Başkanlarından Muhasebeciler Odasına ziyaret İskenderun Esnaf Odası Başkanlarından Muhasebeciler Odasına ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.