İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı

İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri, öğretmenleri Sevinç Mucuk eşliğinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerini sürdürüyor.
Öğretmenleri Sevinç Mucuk öncülüğünde İskenderun Gençlik Merkezine giden minik öğrenciler oyun parkurunda birbirleriyle yarışarak büyük heyecan yaşadılar.
İskenderun Gençlik Merkezindeki eğitmenlerin oyun parkurunu tanıtmalarının ardından öğrenciler sergiledikleri performansları ile dikkat çektiler. Gerçekleşen etkinlikte veliler de çocuklarını yalnız bırakmayarak eşlik ettiler.
Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfı öğretmeni Sevinç Mucuk etkinlik sonrası yaptığı açıklamada; ’’ Öğrencilerin sosyal yaşamlarına renk katacak, sosyal ve akademik hayatta başarılı olmalarını teşvik edecek sosyal etkinlik faaliyetlerimizi uygulamaya devam edeceğiz. Minik öğrencilerimizin sosyal yaşamlarına renk katmak aynı zamanda gelişim çağında olan çocukları televizyon, tablet, telefon gibi teknolojik ürünlerin başında uzun süreler zaman geçirmelerine neden olan zararlı alışkanlıklarından korumak, hareketli yaşama teşvik etmek, anne babaların aile içi iletişimi azaltan bu unsurlardan bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlamak, anne-baba-çocuk arasındaki iletişimi arttırmak, öğrencilerin büyük kas gelişimine, dikkatini toplama, rakibini takip etme gibi kişisel gelişim alanlarına da birçok katkı sunması amacıyla düzenlediğimiz ‘İçindeki Çocuğu Çocuğunla Tanıştır’ sosyal etkinlik faaliyetimize annelerde katıldı. Farklı alanlarda öğrencilerimizle birlikte birçok sosyal etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyoruz, onları mutlu ediyoruz. Hem eğlendiriyoruz hem de eğitiyoruz. Gençlik Merkezindeki eğitmenler, öğrencilerimizin keyifli zamanlar geçirebilmeleri adına ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Öğrencilerimiz, uzun süre unutamayacakları bir gün geçirdiler. Bu süreçte bizi misafir eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin Bey’e ve eğitmen arkadaşlara çok teşekkür ederim.’’ Şeklinde konuştu.

İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı İskenderun Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfının öğrencileri Farkındalık Yarattı

Önceki İçerikBelen Kaymakamı Hayrettin Baskın Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi
Sonraki İçerikMinik Ellerden ”Yardımlaşma”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.