Türk Eğitim-SEN Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık eğitimde meslektaşlarının her an yanında

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, örnek bir sendikacılık görevini yerine getirerek meslektaşlarının sorunlarını dinliyor, çözümler üretiyor.
Gerek eğitim ve idarecilik döneminde gerekse sendika Başkanlığı yaptığı dönemde sürekli sahada olmayı tercih eden Yanık, üyeleri ile her fırsatta bir araya gelerek dertleri ile dertleşiyor, çözüm için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.
Geçtiğimiz dönemde başarı ile sendika başkanlığı görevini yürüten Ahmet Akça’dan bayrağı teslim alan ve üye sayısını da her geçen gün arttıran Yavuz Selim Yanık, bayrağı daha yukarıya taşımak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Sendikacılıkta ekip ruhu da çok önemlidir. Biz bu kutlu yola yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte çıktık ve ‘Birlikte Rahmet Ayrılıkta Azap var’ desturu ile hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim de görülen aksaklıklar, sendikamızda görev yapan meslektaşlarımızın haklarının hukuki yönden korunması ve iyileştirilmesi için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Türk Eğitim-SEN Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık eğitimde meslektaşlarının her an yanında Türk Eğitim-SEN Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık eğitimde meslektaşlarının her an yanında Türk Eğitim-SEN Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık eğitimde meslektaşlarının her an yanında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.