Başkan Culha,Eğitime Dokunan Her Proje Kutsaldır

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Erasmus- Gençlik projeleri kapsamında Hatay’a gelen ve Arsuz ilçesini ziyaret eden öğrencilerle bir araya geldi.

Erasmus Gençlik Projeleri kapsamında, gençlere ve yerel halktan insanlara gönüllülük bilincini aşılayarak, paylaşımcılığı desteklemek ve sosyal yaşamı iyileştirmek konulu, “Youth in Action” (Gençlik Harekette) isimli Gençlik Değişimi Projesi ile Hatay ’a gelen öğrenciler, Arsuz’da çeşitli etkinliklere katıldı. Başkan Nazım Culha, Türkiye başta olmak üzere Bulgaristan, Letonya, İtalya ve Hırvatistan’dan gelen toplam 42 katılımcı ile Madenli Ortaokulunda bir araya geldi. Öğrencilerle sanatsal ve sportif aktiviteler gerçekleştiren Başkan Culha, eğitime dokunan her projenin kutsal bir proje olduğunu söyleyerek, sadece bu projede değil, eğitim alanında her projenin destekçisi olduklarını belirtti.

Erasmus Gençlik Projeleri Koordinatörü Emre Yeldaş, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, proje hedefinin daha çok gence ulaşması için çok büyük destek olmaktadırlar. Proje etkinlikleri kapsamında Arsuz Madenli Ortaokulunda öğrencilerle sanatsal ve sportif aktiviteler gerçekleştirerek, öğrencilerin gönüllülük bilincini geliştirmeye çalıştık, onları gönüllü olmaya teşvik ettik. Katılımcılar proje bitiminde kazanımlarını belgeleyen Youthpass sertifikası alacaklar,” şeklinde konuştu.

Başkan Culha,Eğitime Dokunan Her Proje Kutsaldır Başkan Culha,Eğitime Dokunan Her Proje Kutsaldır

Önceki İçerikArsuz’da Amatör Denizci Belgeli Sayısı Artıyor
Sonraki İçerikPlastik alışveriş poşetleri ücretli olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.