Hatay’da Türk futbol Tarihinde Bir İlk Gerçekleşti

KARAAĞAÇ SPOR HİSAR SPOR KARŞILAŞMASINI 4 BAYAN HAKEM YÖNETTİ
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda yer alan takımlardan Arsuz Karaağaç Spor ile 1970 Hisar Spor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 3-1 kazandığı müsabakayı yöneten hakemlerin 4 tanesi de bayan olunca, Türkiye Futbol Tarihinde bir ilk gerçekleşmiş oldu. Karşılaşmayı Adana bölgesinden Sevgi Günel, yardımcıları da Mersin Bölgesinden Perihan Ece ile Osmaniye Bölgesinden Necla Çiçek yaparken, 4. hakem olarak ta Mersin Bölgesinden Deniz Eker görev yaptı.
Bayanların yoğun ilgi gösterdiği müsabaka öncesinde Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, yönetici Rızkullah Yılmaz ile Bayan taraftarlar adına Kevser Yılmaz, maçın hakemleri Sevgi Günel, yardımcıları Perihan Ece, Necla Çiçek, 4. hakem Deniz Eker ile her iki takım kaptanlarına çiçek taktim ettiler.

Hatay’da Türk futbol Tarihinde Bir İlk Gerçekleşti Hatay’da Türk futbol Tarihinde Bir İlk Gerçekleşti Hatay’da Türk futbol Tarihinde Bir İlk Gerçekleşti

Önceki İçerikİSTE’nin Otistik Öğretim Görevlisi Buğra Çankır New York’ta BM Salonu’nda Konser Verecek
Sonraki İçerikHatay’da 1 Hafta’da 75 motosiklet trafikten men edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.