İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu; Arsuz’un yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim

Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu Projelerini anlattı:
Şehrimizin başarılı iş adamı ve yöneticilerinden İnşaat Mühendisi-İş adamı Bülent Seküçoğlu, CHP Arsuz İlçe Teşkilat binasında partililerle bir araya gelerek projelerini anlattı.
Geçtiğimiz günlerde aday adaylık baş vurusunu CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’e teslim eden Bülent Seküçoğlu kalabalık bir halk topluluğunun katılımı ile CHP Arsuz İlçe Teşkilat binasında projelerini anlattı.
CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin’in de katıldığı toplantı yoğun katılımla gerçekleşti.
CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin Bülent Seküçoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, “Partimizden Arsuz Belediye Başkan aday adayı olan sevgili Bülent Seküçoğlu, diğer adaylarımız hepsi yakın dostumuz. Kim seçilirse seçilsin hepsi Arsuz’a en iyi hizmeti vereceğine yürekten inanıyorum. O iyi bir insan, vizyon sahibi bu şehri diğer adaylarımız gibi iyi yönetebileceğine iyi bir Belediye Başkanı olabileceğine inancım sonsuz. Bu gün aday kim olursa olsun aday bizim adayımız. Bizim başkanımız. Önemli olan Arsuz’un kazanması. Kimin başkan olacağına Arsuz halkı karar verecek. Bunun için geniş katılımlı bir teamül yoklaması, ön seçim, ya da halk oylaması gibi yöntemleri biz genel merkezimize öneriyoruz. Karaağaçtan Kaleye kadar Arsuz’a hizmet etmek için bu kutlu göreve talibim.” Dedi. CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’de “Diğer adaylarımız gibi Bülent Seküçoğlu’na da başarılar diliyorum” dedi.
Arsuz Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi İş adamı Bülent Seküçoğlu parti binasında yaptığı konuşmasında projelerini anlatarak; “Sevgili dostların belediyecilik mühendislik, planlama, ekip ve gönül işidir. Uzmanlık ister düşüncesine sahip bir inşaat mühendisi kardeşiniz olarak diyorum ki; mühendislik, uzmanlık ve vizyon ile ve de halkın söz ve karar sahibi olduğu bir yerel yönetim tarzı ile siz değerli halkımıza hizmet etmek için Arsuz’u yönetmeye hazırım.
Adeta cennetten bir köşe olan bu güzel coğrafyanın bir evladı olmaktan kardeşlik hoş görü ve barış iklimiyle dünyaya örnek medeniyetler kenti Arsuz’da yaşamaktan, içinizde bir kardeşiniz olmaktan dolayı onur ve gurur duyduğumu bilmenizi isterim. Arsuz için hayallerim var. Arsuz için ideallerim var. Arsuz sevdam ile yaşama geçirmek istediğim projelerim var. Gen ve şirin ilçemiz Arsuz’da başlayan alt yapı, ulaşım, eğitim, sağlık, tarım, turizm, marina halk plajları, spor ve sosyal hizmetler konusunda insan odaklı yeniliklere ve çözüme yönelik akılcı ve kalıcı büyük projelerin bir an önce hızla hayata geçmesi gerektiğine inanıyorum. Gerçekleştirmek istediğim projeler arasında çağdaş kentleşmenin yanı sıra pozitif yatırımların önünü açarak kentin ekonomik refahını yükseltmek, yeni istihdam alanları meydana getirmek ve dev projelerle Arsuzu her yönüyle cazibe merkezi haline getirmek gibi hedeflerim var. Memleketimin bana sunduğu olanaklarla edindiğim deneyimlerimi, birikimlerimi, ideallerimi ve Arsuz’a dair projelerimi ve hayallerimi bir inşaat mühendisi kardeşiniz olarak Arsuz sevdalısı olarak Arsuz için yaşama geçirmek istiyorum. Muhteşem doğası, iklimi, coğrafi konumu, sosyal kültürel ve tarihi değerleriyle tarımla balıkçılığıyla ve turizm potansiyeliyle Arsuz’u çağdaş bir dünya kenti haline getirmek, bu şirin kenti hak ettiği yere taşımak için hizmet etmeye hazırım. Arsuz var olan değerleriyle adeta işlemeyi bekleyen bir mücevher gibidir. İklimi ve coğrafyasıyla yılın 12 ayında aktif ve hareketli yaşama olanak verecek projeler Arsuz’da bir an önce hayata geçirilmelidir. Bu yönde gerçekleştirmeyi hedeflediğim projelerle Arsuz, geniş kapsamlı ulusal ve uluslararası kongre ve spor faaliyetlerine kamp merkezi olarak ev sahipliği yapabilecek potansiyele ulaştırılabilir. Festivaller kenti Arsuz kendine özgü tarım ve balıkçılığın yanı sıra, deniz, yayla, inanç, kongre, spor, yamaç paraşütü karavan, yat ve kamp turizmi gibi çeşitli alanlardaki aktivasyonlara tarihi ve turistik destinasyon merkezleri bacasız sanayi sektöründe çok ciddi ivme kazanacaktır. Arsuz Samandağı yolunun bir an önce açılması, Arsuz’u bir çıkmaz sokak prangasından kurtaracaktır. Arsuz için şehr-i emin olarak alt yapısı, yol, su gibi klasik hizmetlerin yanı sıra büyük projelere ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Toplumsal barış çerçevesinde, kentsel gelişim ve değişimin yanı sıra istihdamın, yatırımın ve yatırımcının öneminin bilinciyle adil şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışıyla memleketimi ve halkımıza hizmet etmek, deneyimli, donanımlı ve vizyon sahibi çalışma arkadaşlarımla birlikte Akdeniz’in inci gerdanlığı Arsuz’un marka değerini yükseltmeye, var olan değerleriyle dünya klasmanına taşımaya hazırım. Ben ve çalışma arkadaşlarım görev verildiği takdirde ‘Kaliteli bir yönetimle kaliteli bir kent yaşamını gerçekleştirmek hedefine ulaşmayı vaz geçilmez bir görev bileceğiz. Halkın söz ve karar sahibi olduğu bir yerel yönetim ile Arsuz Belediyesini yönetmeye hazırız” dedi.
Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu parti binasında yaptığı konuşmasının ardından, eşi Pınar Seküçoğlu tarafından tebrikleri kabul etti. Parti binasına sığmayan kalabalık halk topluluğu Parti binasının dışında Bülent Seküçoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundular. Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu’de kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu;  Arsuz’un  yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu;  Arsuz’un  yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu;  Arsuz’un  yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu;  Arsuz’un  yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu;  Arsuz’un  yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu;  Arsuz’un  yeniden inşası için el ele uzmanlık vizyonum ile bu göreve talibim

Önceki İçerikARSUZ “ATATÜRK’Ü” ANDI
Sonraki İçerikHatay’da 107 Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 102 Kişi Yaralandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.