İskenderun Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Lütfi MARAŞLI AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

İskenderun Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Lütfi MARAŞLI, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde, İskenderun Belediye Başkanlığı için, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Devlet Hastanesindeki görevinden istifa ederek müracaatta bulunan Maraşlı’yı AK Parti İlçe Teşkilatında, İlçe Başkanı Beyazı Bestami Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Maraşlı, partisinin İskenderun İlçe Başkanlığında düzenlediği basın açıklamasında, İskenderun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu belirterek, ‘Uzun yıllardır, devlet hastanesinde yapmış olduğum, idarecilik görevlerinden ötürü edindiğim tecrübe ve birikimlerimi bundan sonra belediyecilik hizmetlerinde İskenderun halkı için kullanma arzusundayım’ dedi.

Partim tarafından İskenderun Belediye Başkanlığı için, aday olarak gösterildiğim takdirde seçimleri kazanacağımıza olan inancım sonsuz, diyen Maraşlı,‘Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulduğu günden beri bu hareketin içerisindeyim. İskenderun’un tüm kesimlerine ulaşabilecek, sosyal çevre ve ekibe sahibim ayrıca hizmet esaslı düşünce ile bu yola çıkıyorum, ateşten gömlek giymeye hazırım. İskenderun’un ve İskenderunlu’nun sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Bir İskenderunlu olarak sorunların çözümü noktasında bütün tecrübem ve enerjim ile sonuna kadar çalışacağım’ dedi.

Maraşlı, sözlerini ‘Belediye Başkanlığı, İskenderun ve İskenderunlu için hayırlı olacak ise nasip olsun’ diyerek bitirdi.

Maraşlı ile birlikte, resmi evrakları imzalayan AK Parti İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, Maraşlı’nın uzun yıllardır, Devlet Hastanesinde başarıyla hizmet ettiğini söyleyerek, Maraşlı’nın aday adaylığının hayırlı olmasını ve bu yolda da başarılı olmasını dilediğini belirtti.

İskenderun Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Lütfi MARAŞLI AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı İskenderun Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Lütfi MARAŞLI AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.