İskenderun Yüzme İhtisas Yüzme Takımı Gaziantep’te Şampiyon Oldu

20-21 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te Şehit kamil Belediyesi tarafından bu yıl 7. si düzenlenen 29 Ekim Yüzme Müsabakalarında İskenderun Yüzme İhtisas ilimizi temsil etti.
12 kulüpten 337 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü 9-10 yaş Bayan takımı şampiyon olurken Gaziantep Sanko Koleji 2.,Arti GSK ise 3. Oldu. 13 yaş ve üzeri bayanlar kategorisinde de İskenderun Yüzme İhtisas kulübü Şehitkamil Bahçelievler Yıldız Spor Kulübün ardından 2. oldu. Bu kategoride üçüncülüğü ise Şehitkamil Belediyesi aldı.

İskenderun Yüzme İhtisas Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu; Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığımız bu müsabakada sporcularımızın yarışlar sonrasında hepsinin kendi en iyi derecelerini yakalamaları bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerek Yüzme , gerekse Sutopunda İskenderun’un başarısının herkes tarafından takdirle karşılanması onur verici. İnşaatı devam eden yeni havuzumuzun hizmete girmesi ile başarı grafiğimiz daha da yükselecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.dedi.

İskenderun Yüzme İhtisas Yüzme Takımı Gaziantep’te Şampiyon Oldu

Önceki İçerikDentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı
Sonraki İçerikZeytin Dalı Operasyonunda Başarı Gösteren Belediye Çalışanlarına Başarı Belgesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.