CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı, ADD’yi ziyaret etti

HP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Muhsine Korkmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları ve olası projeleri hakkında bilgi verdi.

ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner ve bazı şube yönetim kurulu üyelerince, oldukça sıcak ve güler yüzle karşılanan CHP’li Muhsine Korkmaz “İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Sivil toplum örgütleri olmazsa olmazımız. Sizlerin öneri, talep ve eleştirileri doğrultusunda yerel yönetim hizmetlerini en iyi şekilde sunmanın gayretinde olacağız. Her daim iletişim içinde olacağız. Mutlu belediyeciliğin bir parçası da mutlu sivil toplum örgütlerinden geçer. İş birliğimiz her alanda sürecektir. Elbette Atatürk İlke ve İnkılapları, Atatürk Cumhuriyeti rehberimiz ve ışığımız olacaktır. Ulu Önder Atatürk’ün büst, figür ve posterlerinin daha da çoğalmasını, çok daha önemlisi Atatürkçü Düşüncenin daha da yayılması anlamında gayretlerimiz olacaktır” diye konuştu.

Ziyarete teşekkür eden ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner ise “Atatürk’ün bazı kesimlerce unutturulmak isteniyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, yüreklerimizden ve zihnimizden kimse silemez. Sizin ağzınızdan figür ve posterlerin daha da yaygınlaştırılması sözünü duymak güzel bir hadise. Size ve tüm belediye başkan aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı, ADD’yi ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.