Hatsu Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kurum içi eğitimler kapsamında çalışanlarına yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildiğini belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kompleksi’nde HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı eğitim uzmanları tarafından yangınla mücadele konusunda teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimde, ilk olarak yangın çeşitleri, yangının çıkış nedenleri ve alınması gereken önlemler hakkında bilgiler aktarıldı.

Eğitim uzmanları, alınan önlemlere karşın her an karşılaşabilecek yangınların türüne, mekana ve eldeki imkanlara göre yapılması gereken müdahale şekilleri ile yangının söndürülmesi sırasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususları da anlattı.

Katılımcılara verilen eğitim sonrasında bilgilerin pekiştirilmesi adına yangınla mücadele ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Hatsu Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Hatsu Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Hatsu Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.