Payas Belediye Başkan aday adayı Aras’tan Hizmet-İş Sendikasına ziyaret

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Yetim ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Görev yaptığı süre içerisinde her zaman işçilerin hakkını koruyan, emekçi ile birlikte hareket eden Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim’i eski belediye çalışanlarından ve Ak Parti Payas Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aras ziyaret etti.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesinde gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti. Ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölge ekonomisi ile yaklaşan yerel seçimler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim; “Sendika olarak yeni yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman işçimin, çalışanlarımın alın terlerinin kurumadan haklarını olmaları için mücadele ettik ve bundan sonra da bu mücadelemiz devam edecektir. Eski belediye çalışanlarımızdan olan ve her zaman bizimle birlikte hareket eden değerli kardeşim Mehmet Aras’a çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim” dedi.

Payas Belediye Başkan aday adayı Aras’tan Hizmet-İş Sendikasına ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.