Helikopter ve drone ile havadan trafik denetimi gerçekleşti

İçişleri Bakanlığının 100 Günlük Eylem Planı kapsamında trafik denetimlerinde etkinliğin artırılması amacıyla jandarma trafik sorumluluk bölgesindeki yollarda ihlalerin önlenmesi maksadıyla helikopter ve drone ile havadan trafik denetimi yapılması planlanmıştır.

Bu kapsamda Hatay İl Jandarma Komutanlığınca 06 Ekim 2018 tarihinde Hatay il genelinde karayolunda trafik timleri ile koordineli olarak havadan helikopter destekli trafik denetimi yapılmıştır. Uygulamada kural ihlali yapan araçlara cezai işlem uygulanmıştır.

Trafik kazalarını en aza indirerek can ve mal kayıplarını en asgari düzeyde tutmak maksadıyla teknolojik araç ve gereçleri kullanmak suretiyle hava destekli trafik denetimleri sürdürülecektir.

Helikopter ve drone ile havadan trafik denetimi gerçekleşti Helikopter ve drone ile havadan trafik denetimi gerçekleşti Helikopter ve drone ile havadan trafik denetimi gerçekleşti

Önceki İçerikHayatınıza Yeni Bir Pencere Açın
Sonraki İçerikİsmet İnönü-Tayfur Sökmen Birleştirilmiş Entegre Battı Çıktı Projesi Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.