İnsan Canına Kasteden Karanlık Zihniyetleri Kınıyorum

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Batman’da yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin gerçekleştirdiği hain saldırıyı kınadı.

Yayımladığı mesajında Başkan Savaş, “ Batman’da yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin askerlerimize tuzak kurduğu hain saldırıyı üzüntü içerisinde öğrendim. Menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum.

Hain saldırılarla birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların çabaları her zaman boşa çıkacaktır. Kanla beslenen terör örgütlerinin ve onların destekçilerinin arzu ettiği tabloya Türk milleti asla izin vermeyecektir. Vatan savunmasında şehit düşen askerlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm Türk halkına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İnsan Canına Kasteden Karanlık Zihniyetleri Kınıyorum

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.