İTSO Saraybosna’da Helal Fuarı’na ziyaretçi olarak katıldı

Saraybosna’daki Skenderija Kültür Merkezi’nde 36 ülkeden 100’den fazla katılımcıyı bir araya getiren Saraybosna Helal Fuarı, Bosna Hersek ve bölgedeki helal sanayinin gelişimine katkıda bulunan birey ve şirketler için düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve Fuar Organizasyon Sorumlusu Meltem Kartal fuarda ziyaretçi olarak yer aldı. Özellikle Türk firmalarını gezip İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler. Fuar açılışında yer alan T.C. Büyükelçimiz Sayın Haldun Koç ile Genel Sekreter Figen Gül Dönmez İskenderun ekonomisi üzerine kısa bir istişarede bulunulmuştur.

27 Eylül’de başlayan fuarda, helal sanayi tedarik zincirinin her alanından uluslararası temsilciler bir araya geldi.
Bölgedeki iş fırsatlarını değerlendirme ve helal ürün pazarı hakkında bir bilinçlendirme platformu oluşturmayı amaçlayan fuarda, 36 ülkeden 100’den fazla katılımcı helal ürünlerini sergiledi.
İslam Kalkınma Bankası ve Bosna Hersek İslam Birliği iş birliğinde Bosna Hersek’te ilk kez düzenlenen fuara, Sırbistan, Hırvatistan, Karadağ, Slovenya, Makedonya ve Arnavutluk’un yanı sıra bazı Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Türkiye, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Endonezya ve Bahreyn’den de firmalar katıldı.

İTSO Saraybosna’da Helal Fuarı’na ziyaretçi olarak katıldı İTSO Saraybosna’da Helal Fuarı’na ziyaretçi olarak katıldı İTSO Saraybosna’da Helal Fuarı’na ziyaretçi olarak katıldı

Önceki İçerikHatay Ekim Ayı FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.