Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha Muhabasebeciler Odasını ziyaret etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.
Yoğun iş temposuna rağmen sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmeyen ve her fırsatta ziyaret eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri de ziyaret ederek de sorunlarını dinledi.
Zor bir ekonomik süreçten geçildiği şu günlerde sohbetin konusunda bölge ve ülke ekonomideki gelişmeler, esnafın ve mükelleflerin sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, ekonomideki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi için yeni düzenlemeler yapılması gerektiğine dikkat çekerek, her zaman, esnafın ve halkın yanında olduklarını vurguladı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha Muhabasebeciler Odasını ziyaret etti Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha Muhabasebeciler Odasını ziyaret etti Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha Muhabasebeciler Odasını ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.