Muhasebeciler Odası Osmaniye’de 8.Akdeniz Mali Müşavirler Odaları Platformuna katıldı

Osmaniye’de gerçekleştirilen ‘8.nci Akdeniz Mali Müşavirler Odası Platformuna katıldılar.
İskenderun serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası gerek kendi bünyesinde düzenledikleri toplantı ve bilgilendirme seminerleri ile üyelerini bilgilendirirken, şehir dışında düzenlenen toplantılara da katılarak Meslekteki son gelişmeler, yeni çıkan kanunlarla ilgili bilgiler alarak, üyeleri ve mükellefleri ile paylaşıyorlar.
Geçtiğimiz günlerde Osmaniye’de düzenlenen “8.nci Akdeniz Mali Müşavirler Odaları platformu’ ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “ Osmaniye’de çok başarılı bir Toplantı gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyelerimiz de katıldığı toplantıda, Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar değerlendirildi. Krizden çıkış için üzerimize düşen görevlerin yerine getirilmesi hususunda mutabakat sağlandı. Mali müşavirlik mesleğinin sorunları ve geleceği, bilginin önemi ve mecburi mesleki eğitim uygulamaları gibi bir çok konuda çok faydalı fikir alış verişleri yapıldı” dedi.

Muhasebeciler Odası  Osmaniye’de 8.Akdeniz Mali Müşavirler Odaları Platformuna katıldı Muhasebeciler Odası  Osmaniye’de 8.Akdeniz Mali Müşavirler Odaları Platformuna katıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.