İskenderun Belediye Başkanlığı için Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen Adaylığa hazırlanıyor

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adaylığı için farklı isimler gündemde yerini almaya başladı.
Bu isimlerden biri de; Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur-Senin Genel Başkanlığını yapan Can CANKESEN, peki son günlerde adı sıkça İskenderun Belediye Başkanlığı için anılan Cankesen kimdir.
1970 yılında dünyaya gelen Cankesen, ilk öğrenimini İskenderun Yunus Emre ilkokulunda, ortaöğrenimini ise İskenderun Atatürk ortaokulunda tamamladı.
Eskişehir Demiryolu Meslek Lisesinde mesleki eğitimini alan Cankesen, daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.
1987 yılında Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğünde işe başladı. Sırasıyla Gaziantep/Fevzipaşa, Hatay/Payas ve İskenderun’da çalıştı.
Son olarak İskenderun Vagon Bakım Onarım Atölye Müdür Yardımcısı iken, 2011 yılında Ankara’da yapılan 4. Olağan Genel Kurul sonucunda Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur Sendikasının Genel Başkanı oldu. Cankesen halen bu görevine devam etmektedir.
Hatay ve Ankara’da Çeşitli dernek ve vakıflarda görev alan Cankesen, Ankara’da ve ülkemiz genelinde Hataylı Kardeş(Hemşehri)lerimizin birliği ve beraberliği yönünde yapılan birçok çalışmanın da içinde yer almış olup aynı zamanda Hatay Birlik Vakfı mütevelli heyeti üyesidir.

İskenderun Belediye Başkanlığı için Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen Adaylığa hazırlanıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.