İskenderun, Belen ve Arsuz’da 3 Gün Elektrikler Kesik Olacak

17.09.2018 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Belen : 09:00 – 17:00 saat aralığında Mahalle: BAKRAS

Dörtyol : 09:00 – 17:00 saat aralığında Mahalle: YENİYURT
Mahalle: YENİYURT – Sokak: SAY
Mahalle: YENİYURT – Sokak: SOYLULAR
09:30 – 17:30 saat aralığında Mahalle: KARAKESE
Mahalle: KARAKESE – Sokak: ARIK
Mahalle: KARAKESE – Sokak: FATİH
Mahalle: KARAKESE – Sokak: GAZİ OSMAN PAŞA
Mahalle: KARAKESE – Sokak: SOYLU
Mahalle: KARAKESE – Sokak: TOPÇU ÇIKMAZI
Mahalle: KARAKESE – Sokak: GÖKDERE ÇIKMAZ
Mahalle: KARAKESE – Sokak: KIZILAY
Mahalle: KARAKESE – Sokak: ŞEHİT YUSUF CAN
Mahalle: KARAKESE – Sokak: BOSO

İskenderun : 09:00 – 17:00 saat aralığında Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 345.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 346.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 348.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: ŞHT. ER EMRULLAH YAZICI
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 351.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 352.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 347.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 344.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 349.
Mahalle: ESENTEPE – Sokak: 343.

18.09.2018 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Arsuz İlçesi Çetillik Mahallesi 14 Nisan (Çetillik) Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Belen İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Beyazıt, Kayadibi, Yunus ve Çamdede Sokaklara 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Yeniyurt Mahallesi Atatürk (Hürriyet), Atatürk, Olgun, Daner, Sade, Ahmet Sade, Cocoğlu, Filikçiler, Güven, Bilgin, Keskin (Hürriyet), Cami, Ahmet Yesevi, Mevlana, Beyler, Taş, Durgun, Dağlılar ve Metin Uzun Sokaklarına 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Karakese Mahallesi Ötügen, Atatürk (Mehmet Akif), Erciyes, Gazi, Atatürk, Hacı Abit, Şehit Yusuf Can, Gül Çıkmazı, Kuru Dere ve Plevne Sokaklarına 9:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

19.09.2018 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Arsuz İlçesi Çetillik Mahallesi 14 Nisan (Çetillik) Sokağa 9:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Arsuz İlçesi Üçgüllük, Kurtbağı ve Derekuyu Mahallelerine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Belen İlçesi Bakras Mahallesi Ali Güllü, Bozkurt, Şevket Çalışkan ve Mesken Sokakları ile Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Beyazıt ve Fatih Sokaklarına 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Belen İlçesi Çerçikaya Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Karakese Mahallesi Arık, Fatih, Gazi Osman Paşa, Soylu, Topçu Çıkmazı, Gökdere Çıkmaz, Kızılay, Şehit Yusuf Can ve Boso Sokaklarına 9:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Çaylı Mahallesi, Çaykara, 201 Nolu, Hal Üstü, Kalender ve İncirlik Sokakları Numune Evler Mahallesi Acar, Alparslan Türkeş, Balıkçı, Tarla Yolu, Çaylı, Şehit Polis Necati Keskin, 1 Nolu Deniz Yolu, 2 Nolu Deniz Yolu ve Cevdet Çakmur sokaklarına 8:30-11:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Numuneevler Mahallesi Alperen, Dilek, 109 Nolu, Gazi, Güzel Yalı, Hastane Altı 10 Nolu, Sezgin, Çağlayan, Üzeyirli, İstiklal, 35 Nolu, Çığdır, Gülyalı, Hasyane Altı 3., Serhat, İstasyon, Ezgi, Çimen, Çimen ve Ş. Akın Uçar Sokaklarına 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

PLA​NLI KESİNTİ NEDİR?​​
Planlı (bildir​​​imli) kesinti; şirketimiz​​​in enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önc​eden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden 48 saat önce Toroslar EDAŞ kurumsal web sitesinin Bakım ve Arıza Onarım bölümünde paylaşılmasıyla birlikte, işitsel ve görsel medya gibi kitlesel iletişim araçları yoluyla da duyurulmaktadır. ​

KAYNAK : TOROSLAR A.Ş.

İskenderun, Belen ve Arsuz’da 3 Gün Elektrikler Kesik Olacak

Önceki İçerikGrafiker Ali Gökay gözyaşları arasında toprağa verildi
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı Adnan VURUCU; “Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakacağız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.