Türkoğlu: “Anadolu’dan Alayına Meydan Okuyoruz”

AK Parti, Hatay’da 24 Haziran Seçimleri İçin Teşekkür Ziyaretlerini Kesintisiz Sürdürüyor.
AK Parti Payas İlçe Teşkilatı Tarafından 24 Haziran Seçimleri Teşekkür Ziyaretleri Kapsamında Payas’ın Karbeyaz Mahallesinde Gerçekleştirilen Kahvaltı Programına; AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AK Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Yasin Taşar, AK Parti Payas İlçe Teşkilatı Mensupları, Payas Belediyesi Meclis Üyeleri ve Karbeyaz Mahalle Sakinleri İştirak Etti..
Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler, Programa Katılımlarından ve 24 Haziran Seçimlerinde AK Parti’ye Gösterdikleri Teveccühten Ötürü Payas’lılara Teşekkür Etti.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de Yaptığı Konuşmada; “Ben 8 Yıl Öğretmen Olarak Bu Ülkeye Hizmet Ettim. Sonra Öğretmenlik Mesleğini Bırakıp Uluslararası Nakliye İşine Başladım. Sahip Olduğum Tüm Tırları Bu Ülkenin, Bu Devletin İmkanları İle Helalinden Kazandım. Tüm Tırlarımızı Devletimize Feda Ederiz; Ama, Dolar Üzerinden Türkiye’mize Operasyon Çekenlere Canımız, Malımız Pahasına Asla Geçit Vermeyiz” Dedi.
1960’da Asıl Hedefin Adnan Menderes Olmadığını, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı Sürecinde Uygulamaya Sokulan Ambargonun Hedefinin Bülent Ecevit Olmadığını ve Şimdi de Hedefin AK Parti Olmadığını Vurgulayan Güler; Hedefin Büyüyen, Güçlenen, Ayakları Yere Sağlam Basan ve Küresel Şer Güçler Tarafından Hizaya Sokulamayan Bir Türkiye ve O Türkiye’nin Şahsında Tüm İslam Alemi Olduğunun Altını Çizdi.
Bankacılık Sektörünün Tıkır Tıkır İşleyen, Yerli ve Milli Sermaye İle Savunma Sanayinde İmalatı %90 Artıran, IMF’yi Kapı Dışarı Eden, İhracat Rakamları Her Dönemde Bir Önceki Döneme Kıyasla Artış Kaydeden Türkiye’de Doların Bu Astronomik Yükselişinin Matematiksel Olarak Bir İzahının Olmadığını Vurgulayan Güler; “17/25 Aralık’ta, Gezi’de, Kobani’de, 15 Temmuz’da Başaramadılar, Yine Başaramayacaklar, Bu Milleti Bölemeyecekler, Bayrağımızı İndiremeyecekler, Ezanlarımızı Susturamayacaklar, Bu Devlete Diz Çöktüremeyecekler” Dedi.

Gazi Meclisin Gazi Vekili, AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu da, 24 Haziran Seçimlerinde Dua ve Desteklerini Esirgemeyen Payas’lı Hemşerilerine Teşekkürlerini İlettiği Konuşmasında Son Dönemlerde Türkiye’ye Dolar Üzerinden Yürütülen Operasyonlara Değindi. Hazine, Maliye Bakanlığı, BDDK, SPK ve Diğer Tüm Kurum ve Kurullarla Finansal İstikrar İçin Tüm Gerekli Adımların Atıldığına İşaret Eden Türkoğlu; “60’lı, 70’li Yıllarda Yaşanan Krizleri, 1995, 2001 Krizini Hatırlayanlar Bilirler ki; Bir Ülkede Gerçekten Ekonomik Kriz Varsa, O Ülkede Yağ, Ekmek, Şeker, Yakıt Kuyrukları Olur. Yazar Kasalar Fırlatılır, Bankalar İflas Eder, Holdingler, Şirketler Kapanır, Esnaf Kepenk İndirir. Halbuki Türkiye’de Böylesi Bir Tablo Yok. Dolar Üzerinden Yürütülen Spekülatif Haberlere İtibar Edilmesin. Hiç Kuşkusuz Türkiye Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır. Askeri Darbeleri, Terör Saldırılarını ve Nice Finansal Operasyonların Üstesinden Gelen Türkiye, Bugün Daha Kararlı ve Daha Dayanıklıdır. Bu Tehdit ve Saldırılar Bizi Yolumuzdan Döndüremez, İstikametimizden Geri Çeviremez. Türkiye’nin Kutlu Yürüyüşü Devam Edecek ve 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerimize Kuşkusuz Emin Adımlarla İlerleyeceğiz, Suriye, Irak, Doğu Akdeniz, Kıbrıs Politikalarımızdan Asla Vazgeçmeyeceğiz ve Türkiye’yi Şaha Kaldıracak Mega Projeleri Bir Bir Hayata Geçireceğiz” Dedi.

Türkiye’nin Dostluğuna, Müttefikliğine İhtiyaç Duymayanlara, Türkiye’nin de İhtiyacı Olmadığını Vurgulayan Türkoğlu Konuşmasının Devamında; “Kur, Dolar, Faiz, Yaptırım, Ambargo Hiçbiri Umurumuzda Değil. Biz Bugünlere Aziz Milletimizden Aldığımız Güç ve Destekle Geldik. Tüm Dünyaya Ekonomik Savaş İlan Eden, Yaptırım Tehditleriyle Ülkeleri Haraca Bağlayan Harami Düzeni Asla Kabul Etmiyor ve 16 İmparatorluk Bakiyesi Üzerinden Yükselen Türkiye Olarak Anadolu’dan Alayına Meydan Okuyoruz” İfadelerine Yer Verdi.
Tandır Ateşinde Bazlama Pişiren Kadınları da Ziyaret Eden Türkoğlu; “Eli Hamurlu, Yüreği Engin ve Zengin Anadolu Kadınının Varlığı Bizim Gücümüzün En Büyük Sermayesidir” Diyerek, Kahvaltının Hazırlanmasında Emeği Geçen Kadınlara Teşekkür Etti.

Türkoğlu: “Anadolu’dan Alayına Meydan Okuyoruz”

Önceki İçerikİskenderun’a soğuk hava Depolu modern bir semt pazarına ihtiyaç var
Sonraki İçerikAşılama Tedavisiyle Bebek Özleminiz Son Bulsun
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.