Yüksekova’daki Hain Saldırıyı Kınıyoruz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hakkâri Yüksekova’da terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucunda şehit düşen Astsubay Serkan Karakaya’nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için vefat ve başsağlığı mesajı yayımladı.
“TERÖRÜ LANETLİYORUZ “
Yayımladığı mesajında menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri kınayan Başkan Savaş,” Askeri personel eşinin kullanmış olduğu sivil aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yola tuzaklanarak gerçekleştirilen hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kanla beslenen bu terör örgütlerinin ve onları destekleyenlerin arzu ettikleri tabloya Türk Milleti asla izin vermeyeceğiz. Bu hain saldırı sonucunda yaşamını yitiren Astsubay eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeklerine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, terörü lanetliyoruz” dedi.

Yüksekova’daki Hain Saldırıyı Kınıyoruz

Önceki İçerikElektrik ve Doğalgaza büyük zam
Sonraki İçerikİskenderun’da Paslı Borular Yenileniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.