Pamuk Akademi Karate şampiyonasından yine madalya ile döndü

İskenderun’da Faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları bünyesinde bulunan Pamuk Akademi Spor Kulübü, her girdiği şampiyonalardan madalya ile dönüyor.
Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate Branşı sporcuları 32 ülkenin ve 1500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Uluslararası İstanbul Open Karate Şampiyonası’nda bireyselde 3 üçüncülük, yıldız bayan takımı 3. Olarak yine göğsümüzü kabarttı Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları müdürü ve Kulüp Başkanı Selma Türkoğlu,; “Öncelikle çocuklarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Milli Sporcu olan Karate Antrenörümüz Bünyamin Göz’e emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, nice başarılar temenni ederiz. Hedefimiz daha büyük. Bundan sonraki şampiyonalarda da yine şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Eğitim öğretimin yanında spora ve sosyal faaliyetlere de çok önem veriyoruz. Bu da eğitimdeki başarı grafiğimizi yükseltiyor. Sağlam Kafa Sağlam vücutta bulur özdeyişiyle hareket ediyoruz. Başarılarımızın devamı yeni eğitim öğretim yılında da gelecektir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Pamuk Akademi Karate şampiyonasından yine madalya ile döndü Pamuk Akademi Karate şampiyonasından yine madalya ile döndü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.