Hbb’nin Satranç Kursuna Yoğun İlgi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’ı spor kenti yapmak adına hayata geçirdiği projelerden biri olan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde ücretsiz yaz kursları devam ediyor.
Basketboldan okçuluğa, yüzmeden masa tenisine kadar birçok branşta uzman eğitmen kadrosu ile eğitim imkanı sunan, Türkiye’nin 2’inci büyük spor kompleksi olma özelliğine sahip kompleks, çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunarak mutluluklarına vesile olmaya devam ediyor.
KURS SAYESİNDE MİNİKLER SOSYALLEŞEREK EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRİYOR
Geleceğimizin mimarı olan çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sağlıklı yaşama yönlendirmek amacıyla hayata geçirilen komplekste açılan satranç kursuna özellikle minikler yoğun ilgi gösteriyor. Çocukların beyin gelişiminin yanı sıra strateji, dikkat ve düşünce yeteneğini de geliştiren kurs sayesinde minikler, sosyalleşerek eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor.
Açılan kurslar ile çocukların yaz tatillerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerini hedeflediklerinin altını çizen HBB yetkilileri, isteyen tüm çocukların ücretsiz satranç kursundan faydalanabileceğini belirtti.

Hbb’nin Satranç Kursuna Yoğun İlgi

Önceki İçerik“İşlenmiş Taş Sergisi” Arsuz Kent Meydanında Açıldı
Sonraki İçerikEn Güzel Künefeyi Atma İçin Yarıştılar
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.