İGEV’den İTSO’ya Nezaket ziyareti

İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetimi ve Üniversite öğrencileri İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun’da eğitim ve öğretime gönül veren İGEV’in burslu okuttuğu üniversite öğrencileri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, İTSO yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İGEV’in İskenderun’da eğitime vermiş olduğu hizmetleri yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bizler de İTSO bünyesinde bulunan Eğitim ve Kalkınma vakfımız aracılığı ile üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Bunun yanında İSTE Üniversitesini tercih eden 36 öğrenciye de karşılıksız burs veriyoruz. Zaten İTSO olarak gerek fakültelerin gelmesi, gerekse Üniversitenin kurulması aşamasında önemli katkılarımız oldu. İTSO olarak eğitim son derece önem veriyoruz ve sizler de bizim gibi bu işi gönüllü olarak ve karşılıksız yapıyorsunuz. Bu bakımdan sizlere de üniversite öğrencilerine vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu gün bizleri ziyarete gelen üniversite öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bu ülke sizler sayesinde geleceğe umutla bakacaktır. Eğitim ve öğretimin yanı sıra ticari hayatta da yapacağınız girişimlerde birlik beraberlik, disiplin ve yapacağınız yatırımlarla da bölge ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacağınızı temenni ediyorum. Bu vesile ile gerek üniversite gerekse tahsil hayatı sonunda atılacağınız iş yaşamınızda sizlere başarılar diliyorum ” dedi.
İGEV’in İTSO ziyaretinde ağırlıklı olarak bölge ekonomisi, eğitim konuları ve öğrenci yurtları konularında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
İGEV yönetim kurulu Başkanı Şefik Uyar ziyarette yaptığı konuşmasında; “Bu gün Üniversite öğrencilerimiz ile birlikte buradayız ve ektiğimiz tohumlar meyve vermeye başladı. Geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde üniversite öğrencilerimize önemli görevler düşmektedir. Bizler de bu gençlerimizi gördükçe çalışma azmimiz artıyor ve daha çok öğrenci okutabilmek için çalışmalar yapıyoruz. Gerek İTSO gerekse bizlerin ortak temennisi daha fazla öğrenci okutmak daha fazla insanımızı üniversiteli yapmak ve geleceğe hazırlamaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette Üniversiteli öğrenciler İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a İskenderun ve bölge ekonomisi ve kendi meslek dalları ile ilgili sorular sordular ve İTSO Başkanı Yılmaz’dan oldukça samimi ve geleceklerine ışık tutacak cevaplar aldılar.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetimi ve Üniversite öğrencilerinin ziyaretlerinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.

İGEV’den İTSO’ya Nezaket ziyareti İGEV’den İTSO’ya Nezaket ziyareti

Önceki İçerikHatay Valiliğinden Kaybolan Ufuk Tatar Açıklaması
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.