Arsuz Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı

Arsuz Halk Eğitim Merkezinin bir çok mahallesinde açmış olduğu kurslardan biri olan Keçe ve El Sanatları kurslarında 1 yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru çalışmalar Gözcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde sergilendi.

Sergi açılışına Arsuz Kaymakamı Musa SARI , Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ , Halk Eğitim Müdürü Ali ALTUK , kurum müdürleri , kursiyerler ve halk katıldı.

Açılışın ardından sergiye geçen davetliler, kadın kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel eserleri yakından inceleme fırsatını buldular ve sergideki çalışmaları tek tek gezerek el emeği göz nuru ürünler hakkında usta öğretici Figen DEMİR ve SARI , talep halinde bu tür kursların devam ettirileceğini , hanımların hem el becerisi kazanma hemde aile bütçelerine katkı sağlamalarını amaçladıklarını , bu yolda ekip olarak tüm Milli Eğitim camiasınca çalışma yürüttüklerini ifade ederek Halk Eğitim Müdürlüğü , usta öğretici ve kursiyerlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Arsuz Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı Arsuz Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.