Hatay Store Açıldı

Hatayspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor takımlarının lisanslı taraftar ürünlerinin satılacağı Hatay Store mağazası, düzenlenen törenle Antakya Primemall AVM’de açıldı.
29 Haziran Cuma günü gerçekleşen açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte iki kulübün başkanlığını yürüten Prof. Dr. Mehmet Maden, CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Serkan Topal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hataysporlu yönetici ve futbolcular, Hatay Büyükşehir Belediyesporlu genç basketbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.

Hatay’ın sportif arenadaki iki lokomotif kulübün ürünlerinin satılacağı Hatay Store mağazasının açılışında düşüncelerini paylaşan Lütfü Savaş, “Taraftarımızın uzun zamandır mağazamızın açılmasını bekliyordu. Kentimizin iki başarılı kulübünün ürünlerinin yer aldığı bu mağaza hepimize hayırlı olsun. Hem Hatayspor’un hem de Hatay Büyükşehir Belediyespor’un sportif, kurumsal ve ekonomik olarak üst seviyelere çıkması için bu tür girişimlere ihtiyacı var. Taraftarlarımız takımlarının lisanslı ürünlerini almalarını ve kulüplerine destek olmalarını bekliyoruz. Onların maddi ve manevi katkılarıyla istenilen başarıyı elde etmemiz daha kolay olacak” dedi.

Hatayspor’un transferleri ile ilgili düşüncelerini de paylaşan HBB Başkanı Savaş, “Mevcut kadromuza gereken takviyeleri yapıyoruz. İlgilendiğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla başarılı bir kadro kurup hedeflerimize yürüyeceğiz. Taraftarlarımız passolig ve kombine için ellerini çabuk tutsunlar. Yeni sezonda hedeflerimize emin adımlarla ve yine birlikte yürüyeceğiz” dedi.
Hatayspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor kulüplerinin başkanlığını yürüten Mehmet Maden de hem Hatay Store hem de kulüplerin son durumu hakkında bilgi verdi.
HEDEF DAHA ÇOK HATAY STORE
Mağazanın açılması ile birlikte takımların kurumsal kimliklerinin yavaş yavaş tamamlandığını ifade eden Maden, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamız ilkleri bünyesinde barındırıyor. Takımların ekonomik olarak güçlenmesi ve koyduğu hedeflere yürüyebilmesi için bu tip organizasyonlar artık şart. İnşallah şehrimizin birçok noktasında mağazalarımızın sayısını hep birlikte arttıracağız” dedi.
Gerçekleşen açılışın ardından taraftarlar Hataysporlu futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

Hatay Store Açıldı Hatay Store Açıldı

Önceki İçerikArsuz “Türkiye Tenis Turnuvası”
Sonraki İçerikHatay’da 6 Yaşındaki Zihinsel Engelli Çocuk Kayboldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.