Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Suriye’liler Tarafından mı Yakıldı

Gençlerimizi Türk Sporuna kazandırmak için rica ederek yaptırdığımız Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerini Tesisleri yakıldı iddiası.

Fuat Tosyalı tarafından yaptırılan İskenderun’un Sarıseki mahallesindeki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi, aralarında Suriye’lilerinde bulunduğu bazı kişiler tarafından yağmalanarak talan edilerek yakıldığı iddia ediliyor.
Hatay Amatör küme takımlarından İskenderun Kayra Spor Kulüp Koordinatörü Seyfi Kesik şunları söyledi.
“Kırsal bölgenin tek spor tesisi olan İskenderun’un Sarıseki mahallesindeki Fuat TOSYALI tesisleri her geçen gün harabeye dönüyor. Bizler bütün imkanlarını ve kulüp adına yapılacak bütün yardımları bu tesisin iyileştirilmesi adına kullanırken bir yandan da tesisi yağmalayan Suriyeliler geceleri tesisi mesken tutmaya başladılar. Yeni ışıklandırma projesini TOSYALI Holdingin yardımıyla yapılma aşamasında dün gece elektrik saati ve bütün sigortalar yandı. Toplum olarak kendi imkanlarımızı koruyamazsak, bu imkanları sadece işimiz düşünce kullanmak için görürsek bunun vebalini bizim çocuklarımız çekecektir” dedi.

Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Suriye’liler Tarafından mı Yakıldı Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Suriye’liler Tarafından mı Yakıldı Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Suriye’liler Tarafından mı Yakıldı Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Suriye’liler Tarafından mı Yakıldı

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor
Sonraki İçerikHatay Valiliğinden Çocuğa Şiddet Açıklaması
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.