Başkan Culha,“Belediye İçerisinde Bulunan Bütün Personel Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz Belediyesi Personeli İle Bayramlaşma” etkinliği çerçevesinde tüm belediye personeliyle bir araya geldi.
Arsuz Belediyesi’nin bu sene 5. Sini düzenlediği bayramlaşma etkinliğine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Arsuz Belediyesi bünyesinde çalışan tüm personeller katıldı.
Göreve geldikleri andan itibaren birlikte 5. Ramazan Bayramını kutlayacaklarını ifade eden Başkan Culha, “Bayramlar çok önemli kavramlardır. Özellikle küslüklerin giderilmesi, kavgalı insanların barışması açısından çok önem arz ediyor. Ve bunu çok dikkate almak lazım. Basit ve hafif görünebilir ama bunlar önemlidir. Herkes bayramı yaşayacak. Bayramda ufak tefek kırgınlıklar olur. Bu aile içerisinde de olur, komşularda da olur, akrabalarda da olur veya hiç kan bağı olmayan ama yine toplumda olan insanlarla olur. Bunları gidermek açısından, yok etmek açısından bu çok önemlidir. Bu bayram fırsatını çok iyi değerlendirmek gerekir. Ayrıca büyüklerimiz bizden ilgi bekler, ziyaret bekler. Annemiz, babamız; yani sağ olanlar. Sağ olanlara Allah ömür versin, vefat etmiş olanlara da Allahtan rahmet diliyorum. Onlara gidip, ellerini öpmek lazım. İlla anne baba olması gerekmiyor. Aile büyüğü olabilir, mahalle büyüğü olabilir, toplumda bu beklenti içerisinde olan büyüklerimiz olabilir, mutlak suretle gitmek gerekir. Onu ihmal etmeyelim.
“Buradaki Çalışmada, Buradaki Hizmet Bütünü Sizlerin Eseridir”
Sizlerle kimi uygulama anlamında, kimileri de uygulayıcıların yardımcıları, destekleyicileri anlamında, kimileri ise planlama anlamında, planlayıcı anlamında katkılar sundunuz. Yani buradaki çalışmada, buradaki hizmet bütünü sizlerin eseridir. Ben buradan bütün çalışma arkadaşlarıma, belediyenin bütün personeline, başta çaycı İbrahim kardeşime, sonra sokağı temizleyen ve bu şehirde yaşayan insanların, pırıl pırıl bir şehirde yaşamasına katkısı olan temizlik görevlisi arkadaşlarıma, bu güneşte menfez yapan işçilerimize, bunun içerisinde ciddi performans sergileyip bu belediyenin idari alanında daha iyi belirlenmesini sağlamaya çalışan bütün arkadaşlarıma, memur arkadaşlarıma, bizim bu hizmeti gerçekleştirirken, meclis üzerinden karar almamız gereken konularda, katkı sunan çalışan destek veren meclis üyesi arkadaşlarıma ve bizim idari olarak yetki verdiğimiz belediye başkanı yardımcısı arkadaşlarıma kısacası bu belediye içerisinde bulunan bütün personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben bunu söylerken her yerin ayrı ayrı önem arz ettiği ve her mevkiinin her makamın ayrı bir görevi olduğunu ifade etmek anlamında bu detayı söyledim. Ama totalde hepinizin gerekli katkıyı sunduğunuza inanıyorum. Ramazan bayramının sizlere, ailenize, çocuklarınıza hayırlı olmasını diliyorum. Başta ülkemize ve bütün dünyada İslam âlemine hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum. İyi tatiller diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Başkan Culha,“Belediye İçerisinde Bulunan Bütün Personel Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum”

Önceki İçerikBaşkan Savaş Engelli Dernekleriyle İftarda Buluştu
Sonraki İçerikBaşkan Culha, “Bacalı Sanayiye Biz Karşıyız”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.