Türkoğlu: “Amanos Tüneli Onur Projemizdir”

15 Temmuz Gazisi, AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Büyük Bir Tempo İle Yürüttüğü Seçim Çalışmalarında Hatay’da Adeta Kasırga Estirerek Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El, Eşiğine Varılmadık Gönül Bırakmıyor.
Hatay’ın Erzin İlçesi Çarşı Merkezinde AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, AK Parti Erzin İlçe Koordinatörü Ali Türkoğlu, AK Parti Erzin İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Çarşı ve Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını Tek Tek İşyerlerinde Ziyaret Eden Türkoğlu, Esnafların Sorun ve Taleplerini, Öneri ve Tenkitleri Yerinde Dinledi ve Hemşehrilerinin Yaklaşan Ramazan Bayramını Tebrik Etti.
Esnaf Ziyareti Sonrası Erzin’in Turunçlu, Yukarı Burnaz, Yoncadüzü ve Gökdere Mahallelerinde Gerçekleşen Coşkulu ve Geniş Katılımlı Toplantılarda Projelerini ve 24 Haziran Seçimlerinin Önemini Anlatan Türkoğlu’na İlgi Büyüktü.
“LİDER ÇOK GÜÇLÜ, MECLİS ZAYIF OLMAZ”
Erzin Mahalle Toplantılarında Konuşan Türkoğlu, Özelde Hatay’da ve Türkiye Genelinde Milletvekili Adayları Üzerinden İtibar Suikastları Gerçekleştirildiğine ve Erdoğan’ı Yalnızlaştırma ve Elini Zayıflatma Amacına Hizmet Edecek Türden Algı Operasyonları Yürütüldüğüne Vurgu Yaptı .
Türkoğlu, “Erdoğan’a Oy Ver, Milletvekili Adaylarına Oy Verme”; İkincisinin, “Mevcut Vekiller Ne Hizmet Yaptı ki” Türünden Yürütülen Algı Operasyonunun Bir FETÖ Ağzı Olduğuna İşaret Etti.
Milletvekili Türkoğlu; “Lider Çok Güçlü, Parlamento Zayıf Olmaz. Parlamento Güçlü, Lider Zayıf Olmaz” Şeklinde Vurguladığı Açıklamasının Devamında; “Erdoğan’ı Onların Deyimiyle ‘Saray’daki Yalnız Adam’ Konumuna Düşürmek, Yani Cumhurbaşkanı Seçilecek Olan Erdoğan’ın Elinden Meclis Çoğunluğunu Almak, Yetkilerine Pranga Vurmak Niyetiyle Yürütülen Bu Algı Operasyonlarına Milletimizin Karnı Toktur. Sürsün Diye Kaptana Verdiğiniz Aracın, Anahtarı Olmalı. Yürütsün Diye Kaptana Verdiğiniz Geminin, Dümeni Olmalı. Savaşsın Diye Komutana Verdiğiniz Ordunun, Silahı Olmalı. Teşbih Yerindeyse Erdoğan Bir Kaptandır, Bir Komutandır. Erdoğan’ın Ak Kadroları da O Kaptanın Dümeni, Anahtarı; O Komutanın Silahtarlarıdır. Ve Bunun İçin Liderimiz Erdoğan’ın Mihmandarlığında AK Parti’nin Bu Seçimdeki Ana Sloganlarından Biri; “Güçlü Meclis, Güçlü Cumhurbaşkanı/Hükümet, Güçlü Türkiye”dir” İfadelerine Yer Verdi..

AMANOS TÜNELİ PROJESİYLE HATAY ŞAHA KALKACAK
AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Türkoğlu, Erzin’in Yoncadüzü Mahallesi’ndeki Toplantıda Türkiye’nin İlk 10 Mega Projesinden Biri Olan Amanos Tüneli Projesi Hakkında da Açıklamalarda Bulundu.
Maliyeti 2 Katrilyonu Bulacak, Hassa İle Körfez Arasındaki 110 Km’lik Mesafeyi 31 Km’ye Düşürecek Amanos Tüneli’nin 19 Km’sinin Tünel Olduğuna Vurgu Yapan ve Amanos Tüneli’nin Bir Onur Projesi Olduğunun Altını Çizen Türkoğlu; “Sondaj Çalışmalarının Başladığı Amanos Tüneli Projesinin Fikir Babasıyım. Bu Projeyi İlk Ortaya Attığımızda Ham-Hayal Demişlerdi. Şükür ki Şimdi Projeleri Bitmiş, Sondaj Çalışmaları Başlamış ve 2019’un İlk Çeyreğinde İlk Kazması Vurulacak Olan Amanos Tünelini Cumhurbaşkanımızın Talimatı Üzere 2021’de Tamamlamayı Hedefliyoruz. 3 Yılda Kendini Amorti Edebilecek Bu Proje, Eş Zamanlı Olarak 80 Bin Dönümlük Arazi Üzerine Kurulacak Hassa OSB İle Bölgeye Büyük Bir Ekonomik Canlılık Getirecek, 40 Bin İnsanımız İstihdam Edilecektir. Ayrıca Bu Proje, Güneydoğu İllerimizi, Körfeze Kıyı Yapacak ve Ulaşım Maliyetlerini Düşürecek ve İhracat Potansiyelini Arttıracaktır. Yayla Turizmini Canlandıracak Olan Bu Proje İle Karadeniz Yayla Turizminin Önüne Geçeceğimiz Gibi, Karın Kalma Süresi, Kar Kalınlığı ve Alan Genişliği İtibariyle Uludağ’ı Aratmayan Daz/Mığır Dağında Kayak Merkezi Dahi Kurulabilecektir” Dedi.

Türkoğlu: “Amanos Tüneli Onur Projemizdir” Türkoğlu: “Amanos Tüneli Onur Projemizdir”

Önceki İçerikBeslenme ve Diyet Uzmanı Eray Albayrak: Tatlısız Bayram Olmaz Ama…
Sonraki İçerikAbdulkadir Özel’e Milletvekili gibi karşılama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.