İşsiz Bir Adamın Evinin Yolunu Altın Kaplama Yapsanız, İş Yok, Huzur Yoksa Neye Yarar

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Erzin ve Dörtyol’da seçim çalışmalarını sürdürdü.
Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay İl Başkanı Hamza Çalışkan, Milletvekili Adayları Mustafa Eğe, Halil Çelik, Abdullah Aydın Demir, Atila Erol, Yusuf Çiçek, Ramazan Öksüz ve Uğur Ural, Erzin’de esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra Dörtyol’a geçerek Dörtyol Engelliler Derneği, Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Derneği ziyareti son olarak Dörtyol Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi.
Yoğun katılımın olduğu Dörtyol SKM açılışında adaylar sırayla selamlama konuşması yaptıktan sonra söz alan Dr. Necmettin Çalışkan; Saadet Partisi’nin mutlaka mecliste olması gerektiğini belirterek, son 20 yılda Saadet’in meclis kapısına ilk defa bu kadar güçlü dayandığı bir seçim olduğunu söyledi.
Geldiğimizde haksızlıklara, hukuksuzluklara son vereceğiz diyen Çalışkan, yol, köprü, tünel, saray, cezaevi, hastane bunlar güzel şeyler ama borçlanmadan yapmak önemli. Şimdi yeni furya, park bahçe yapacaklarmış milletimizin en fazla İşe ihtiyacı var fabrikaya ihtiyacı var. İşsiz bir adamın evinin yolunu altın kaplama yapsanız, iş yok, huzur yoksa neye yarar. Önce üretime yönelik, yatırıma yönelik fabrikalar açarak kazanacak, işsizliği çözdükten sonra bunları yapacaksın.
En son şeker fabrikalarının satıldığı gibi, ülkede ne kadar fabrika, ülkenin geleceğine yönelik işletme varsa her şeyi sattılar. Niye sattılar? Çünkü ülkenin borcunun faizini dahi ödemekte zorlanıyorlar. Lüks ve şatafatlı yaşamaktan da ödün vermiyorlar. İsraf almış başını gitmiş, yolsuzluklar, adam kayırmacılığı, yandaşlık, yalakalık olabildiğince artmış durumda. Biz bunlara bir son vereceğiz o yüzden “geleceğin için değiştir” diyoruz. dedi.
Günün sonunda adaylar Mardinliler (Mar-Der) ve Arap Mıhallemi Dernekleri’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

İşsiz Bir Adamın Evinin Yolunu Altın Kaplama Yapsanız, İş Yok, Huzur Yoksa Neye Yarar İşsiz Bir Adamın Evinin Yolunu Altın Kaplama Yapsanız, İş Yok, Huzur Yoksa Neye Yarar İşsiz Bir Adamın Evinin Yolunu Altın Kaplama Yapsanız, İş Yok, Huzur Yoksa Neye Yarar

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.