Gümüşgöze, Aşağı Okçular Ve Değirmenyolu “Artık Tamam”

24 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, Defne İlçesi’ne bağlı Gümüşgöze, Aşağı Okçular ve Değirmenyolu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
24 Haziran seçimlerine iktidar parolasıyla seçim çalışmalarını Hatay genelinde sürdüren ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan CHP hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, Defne İlçesi’ne bağlı Gümüşgöze, Aşağı Okçular ve Değirmenyolu Mahallelerini CHP Hatay Milletvekili Adayı Bilgen Duman, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve partililerle birlikte ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek bir konuşma gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur; “24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemiz açısından son derece önemlidir. Hatay genelinde ve Türkiye genelinde yaşanan sıkıntılar ortadadır. AKP iktidarı artık ülkeyi yönetemez duruma gelmiştir. Demokrasi, Hukuk, Tarım, Sanayi, Ekonomi, Eğitim ve Dış Politikada sınıfta kalmıştır. Hatay’da bunlardan nasibini almıştır. Hatay’ın sıkıntıları ve sorunları, benim sorunumdur. Tarımda, Sanayide, Ekonomide, Hukukta, Eğitimde, Dış Politikada ve hayatın her noktasında yaşanan sıkıntılara CHP olarak çözüm üretmeye devam ediyoruz. El ele vererek 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce, Millet İttifakı’nda ise CHP’ye evet mührünü vurarak CHP’yi işbaşına getireceğinize yürekten inanıyorum. Hatay’ın sıkıntılarına her ilçemiz olduğu gibi Defne İlçemiz de Artık Tamam diyerek kararını vermiştir. Bizde sizlere diyoruz ki, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde milletimiz için ülkeyi yönetmeye geliyoruz. Gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve alakadan dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Gümüşgöze, Aşağı Okçular Ve Değirmenyolu “Artık Tamam” Gümüşgöze, Aşağı Okçular Ve Değirmenyolu “Artık Tamam” Gümüşgöze, Aşağı Okçular Ve Değirmenyolu “Artık Tamam”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.