Geleceğimizi Şekillendirecek Çocuklar Kil Hamurlarına Düş Dünyalarını Yansıttı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK), birbirinden nitelikli kurslara ev sahipliği yapmanın yanı sıra nitelikli etkinliklerle de bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine vesile oluyor.
HATMEK, 31 Mayıs Perşembe günü Davut İbrahim Eskiocak İlkokulu öğrencilerini ağırladı.
Umut vadeden geleceklerine bir kil hamuru gibi şekil verme çağlarında olan çocuklar, HATMEK Resim ve Heykel Bölümü eğitmenleri ile birlikte keyifli bir etkinliğe imza attı. Henüz büyüme çağındaki çocukların hayal gücünü geliştirmeye yönelik düzenlenen bu etkinlikte çocuklar killere diledikleri şekilleri verdi. Neşeleri gözlerinden okunan minik öğrenciler birbirinden güzel nesneler üretirken hem arkadaşlarıyla hem de hocalarıyla yardımlaştı.
Bir akademisyen olması dolayısıyla bilimin, sanatın ve üretimin gelişmesinin çocukların düş dünyasının gelişmesiyle doğru orantılı olduğu fikrini paylaşan Başkan Savaş, tüm hizmetlerinde geleceğin teminatı çocukların gelişimlerini destekleyecek ayrıntılara özen gösteriyor. Başkan Savaş’ın eğitim seferberliği olarak adlandırılan HATMEK bu yönüyle bir kez daha öğrencilerin ve velilerin takdirini topladı.

Geleceğimizi Şekillendirecek Çocuklar Kil Hamurlarına Düş Dünyalarını Yansıttı Geleceğimizi Şekillendirecek Çocuklar Kil Hamurlarına Düş Dünyalarını Yansıttı Geleceğimizi Şekillendirecek Çocuklar Kil Hamurlarına Düş Dünyalarını Yansıttı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.