İsader Yönetim Sigorta Haftası Nedeniyle Kaymakam Soytürk’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Her yıl mayıs ayının son haftası idrak edilmekte olan “Sigorta Haftası” münasebetiyle, İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) Yönetim Kurulu Başka Yardımcısı Emir Horoz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.
28 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat:14.00’da Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette; günün anısına çiçek takdim eden İSADER Başkan yardımcısı Emir Horoz, sigorta sektörü ile ilgili güncel gelişmelere değindi.
Sigorta Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakam Soytürk, sigorta bilincinin yayılması ve geleceğin bugünden yapılandırılması temennisiyle, sigorta sektörünün en dinamik ve vefakâr emekçileri olan acente yetkilileri ve çalışanlarının “Sigorta Haftası”nı canı gönülden kutladığını belirterek, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

İsader Yönetim Sigorta Haftası Nedeniyle Kaymakam Soytürk’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu İsader Yönetim Sigorta Haftası Nedeniyle Kaymakam Soytürk’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.