CHP’li Adaylar İskenderun’da Partililerle Kucaklaştı

Sen-Ben Yok! Hedef: 301’nci Milletvekili…
CHP Hatay Milletvekili Adayları Serkan Topal, Riyat Kırmızıoğlu, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, İskenderun’da partililerle kucaklaştı.
Salona sığmayan kalabalık parti önünde caddeyi doldurunca davullu zurnalı coşku da bir o kadar büyük oldu.
Hatay Milletvekili Adaylarını bağrına basan İskenderun halkı, 25 Haziran gecesi 301’nci milletvekili için çalışacaklarının sözünü verdiler.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu yaptığı konuşma öncesinde Gezi Olaylarında hayatını kaybeden Ahmet Atakan, Abdullah Cömert ve İsmail Korkmaz ve devrim şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.
Hatay’da 63 aday adayının tamamının çok önemli değer olduğunu belirterek, 11 kişilik listeye giren milletvekili adaylarına başarılar diledi.
Parlamenter Sisteme Dönüş CHP’nin İktidarında Mümkün!
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da katıldığı aday tanıtım programında yaptığı kısa konuşmada, yeniden parlamenter sisteme dönüşü sağlamak için Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı olacağını ve 301’in üzerinde milletvekili sayısıyla da kuvvetler ayrılığının hakim olduğu sisteme dönüşü mümkün kılacaklarını söyledi.

Mesele Türkiye Cumhuriyeti’nin Sonsuza Dek Yaşatılabilmesi !

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu da, her zamanki gibi heyecanlı ve tempolu konuşmasında, meselenin ilçeler ya da Hatay olmadığını, meselenin Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet, sonsuza dek yaşatılabilmesi olduğuna vurgu yaptı.
Dr. Kırmızıoğlu yaptığı konuşmada, “Bizi birbirimizi düşürenler, yarınlarımızı karartanlar, hazinemizi boşaltanlardan hesap sormak için bir gün eksiltin az kaldı. Herkesten bir şey istiyorum, iki tane çıkış noktası var, kamyonun frenini boşalttılar, kamyon yokuş aşağı gidiyor Toroslar’dan. Bu rampaları elleriyle yaptılar. Onlar buna kaçış rampası diyorlar, buz onlara kurtuluş rampası diyoruz. Bir tanesi Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmaya var mısınız? İkinci kurtuluş noktası olmazsa birinci kurtuluş noktası işe yaramaz. Millet ittifakını iktidara getirmek için 301’nci milletvekili için oy atacaksınız. 25 Haziran sabahı şafak var şafak. Sen-ben yok biz varız. “ dedi.

Ova’da Var Gücümle Çalışıyorum !

CHP Hatay Milletvekili Adayı İsmet Tokdemir de yaptığı konuşmada, Ova’da CHP’nin oyunu arttırmak için geceli gündüzlü çalıştığını ve başaracaklarına inandığını söyledi. Türkiye’nin bir yangın yerine döndüğünü konuşmasında dile getiren Tokdemir, bu seçimde Hatay’ın çok önemli olduğunun farkında olduğuna vurgu yaptı. 25 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olduğunu belirten Tokdemir, herkese bol oksijenli günler dileyerek mesaj verdi.
25 Haziran’da Haysiyet Oyu Vereceğiz!
Milletvekili Adayı Avukat Suzan Şahin de yaptığı konuşmada, her zamanki gibi samimi ve yüreğinden geçenleri dile getirdi. Türkiye’nin kritik bir süreçten ve hayati bir dönemden geçtiğini belirten Avukat Suzan Şahin, 25 Haziran seçimlerinin bir kurtuluş ve kuruluş mücadelesi olduğunu söyledi. Bu mücadelede isimlerin pek bir kıymetinin olmadığını belirten Şahin, CHP’nin ruhunu taşıyan her CHP’linin insanlara, kişilere önem vermediğini, davalarına baktığına vurgu yaptı.
Türkiye’de tüm kesimlerin mutsuz ve huzursuz olduğunu konuşmasında dile getiren Şahin, mutluluğu ve huzuru arayan Türkiye’de kardeşliğin, dürüst, ahlaklı, haysiyetli bir toplumun büyük bir özlem olduğunu söyledi.
25 Haziran seçimlerinde verilecek her oyun bir haysiyet oyu olduğunu dile getiren Suzan Şahin, “Sizin, bizim, partimizin, ülkemizin, vatanımızın haysiyeti için oy kullanacaksınız. Sadece oy vermeniz yetmiyor. Bu mücadele tek başına verilecek bir mücadele değil. İşçi, emekli, çiftçi, memur mutsuz. Her geçen gün biraz daha fakirleşiyoruz. Bu seçime baskın seçim diyorlar ya, bu seçim mecbur seçim mecbur” dedi.

CHP’li Adaylar İskenderun’da Partililerle Kucaklaştı CHP’li Adaylar İskenderun’da Partililerle Kucaklaştı CHP’li Adaylar İskenderun’da Partililerle Kucaklaştı CHP’li Adaylar İskenderun’da Partililerle Kucaklaştı

Önceki İçerikTatarlı İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Tiyatro Gösterisi
Sonraki İçerikŞehit Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Yemeği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.