CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu: CHP’nin Seçim Bildirgesi Türkiye’yi Kucaklıyor

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım ve seçim bildirgesinin ilan edildiği toplantıya katıldı.
Türkiye’nin tüm illerinden katılan adaylarla birlikte katıldığı Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları konuşmalar sırasında müjdeleri üst üste sosyal medya hesabından taraftarlarına verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Asgari ücret net 2 bin 200 lira ve vergisiz olacak. En düşük emekli aylığı bin 500 lira olacak. Ramazan ve Kurban bayramındaki iki maaş ikramiye vaadimiz aynen devam ediyor.” dedi.Kılıçdaroğlu, JW Marriott Otel’de düzenlenen CHP’nin seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, gelecek 50 yılı, 100 yılı düşünenlerin Türkiye’yi yönetmesi gerektiğini belirterek, eğitimde neler yapacaklarını anlattı.
Türkiye’de 16 yılda 14 kez eğitim politikasının değiştiğini aktaran Kılıçdaroğlu, “Eğitim, bir kişinin iki dudağına teslim edilmiş durumda. Oysa eğitim ciddi bir iştir. Türkiye’nin geleceği söz konusu.” ifadesini kullandı.

Seçim bildirgesinin ilan edildiği anlarda tüm müjdeleri taraftarlarına art arda sosyal medya hesaplarından aktaran CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, partinin tüm kademeleri ile tüm milletvekili adaylarının moral ve motivasyonunun en üst düzeyde olduğunu belirterek, “tüm Türkiye 25 Haziran gecesi Cumhurbaşkanı Muharrrem İnce ile birlikte TBMM’de çoğunluğu kazanmış bir CHP görecek” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu: CHP’nin Seçim Bildirgesi Türkiye’yi Kucaklıyor CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu: CHP’nin Seçim Bildirgesi Türkiye’yi Kucaklıyor CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu: CHP’nin Seçim Bildirgesi Türkiye’yi Kucaklıyor CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu: CHP’nin Seçim Bildirgesi Türkiye’yi Kucaklıyor

Önceki İçerikKardeşlik Sofrası İskenderun’da
Sonraki İçerikHBB Türk Halk Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.