Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında mezuniyet töreninde öğrencilerin gösterileri nefes kesti.
İskenderun’da Okul öncesi eğitimde adeta marka haline gelen ve verdiği eğitimle öğrencileri ilkokula hazırlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının mezuniyet töreninde duygu, hüzün ve gurur bir arada yaşandı. İskenderun’da kendini adeta eğitime adayan ve 11 yıldır çocuğu gibi baktığı kurumuna sahip çıkarak, hem eğitim, öğretim hem de istihdam sağlayan şehrimizin başarılı iş kadınlarından Selma Türkoğlu ve ekibinin hazırladığı mezuniyet gecesi muhteşemdi.
İSTE Yazıcı Konservatuarında gerçekleştirilen Mezuniyet törenine veliler ve davetliler yoğun ilgi gösterdiler. Kurumun Bale, Basketbol, Spor ve çeşitli branşlardaki gösterilerle hünerlerini sergileyen minik öğrenciler , söyledikleri İngilizce şarkı ve söyleşilerle de büyük alkış topladılar. Mezuniyet gecesinde duygu dolu bir konuşma yapan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu; “Bu kurumun başında öğrencilerimize her şeyin en iyisini en kalitesini vermek için genç ve dinamik eğitim kadromuzla gece gündüz demeden çalıştık. Bizlerin bu günlere gelmesinde sizlerin de önemli destekleri var. Mezun olan ve ilköğretime başlayacak olan öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Gecede ayrıca Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’e plaket takdim etti ve Mezuniyet gecesinin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür belgesi verildi.
Mezuniyet töreninin finalinde ise, belgelerini alan minik öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatmaları ve bu coşkuyu aileleri ile birlikte paylaşmaları objektiflere yansıdı. Veliler, öğretmenler ve öğrenciler son olarak toplu halde hatıra fotoğrafı da çekinmeyi ihmal etmediler.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Önceki İçerikMHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’den İlk Açıklama
Sonraki İçerikArsuz Gençlik Yürüyüşü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.